Komentari (211)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja ironija, hoće li pokazati i video kako ga HVO ruši
Šta kažu Draganovi kmetovi na čelu sa Konakovićem , kad već nije smio da se javi povodom pucanja na Bošnjake u RS možda se oglasi sad
Pleme vam bolesno.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bošnjaci, pamet u glavu! Samo ću toliko reći.
Bošnjake će da spasava Super Dino Sokbunarski, nekad maloljetni borac sad nazovi mvp
Pobjegli u muslimanski Mostar trbuhom za kruhom iz Ličke šikare poderanih gaća da se najedu hljeba, da bi onda autohtonim graditeljima tog grada ubijali djecu. Zato se toliko plaše migranata, jer u svima njima vide sebe i svoja hinjska djela.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ko li će je isprskati na skupu?
ZOVKO JE INACE PREVISE NACIONALISTICKI OBOJENA
Dobra provokacija i vrlo uspješna kao što je vidljivo...🙂
Željana gleda u budućnost. :D Osim toga, Stari su most izgradili majstori iz Dalmacije.
Drolja hrvatska
Nemoj tako o pranani 😂
Pa znaju ljudi gdje je Mostar. Nisu glupi.
U Herceg-Bosni ,😄
pitali Dragana sta je gore: da stoji na dasci na 200m visine ili da mu Nero pusi?- kaže: dobro I jedno I drugo, dok ne gledas dole.
Stvarno kada vidim ovo upitam se sta oni puse?
Hrvati su prisvojili sve sto je valjalo, od ajvara, Kranjske kobasice, preko Ruđera do Tesle, pa sto neće i Stari most u Mostaru.
Nu muslića, kako napreduje "nacija" u 21.. stoljeću
Viri joj svinjska mast iz ušiju
"svinjska mast iz ušiju", tc tc tc, nikako da izađe turčin iz tebe!
Da nije trojkaških izdajnika u vlasti, za ovu kujetinu bi trebalo raspisati medjunarodnu potjernicu za napad na ustavni poredak države BiH, nacionalnu i vjersku mržnju.
Ova razbijačica jaja od guzove je prototip promicateljice krmožderskih vrijednosti.
Susjedi vi ste s*anje ko burek od eurokrema
Kak je dobra (pametna i načitana ) ova eU parlamentarka , iz BiH , a Cro.., Krasno , ne..🥴🤣
Tako su i 1908.g. predstavili novo ime bosanskog maternjeg jezika pod novim nazivom i koricama ''srpsko-hrvatski". Da mi se samo vratit vremeplovom da im svima pojedinačno vidim face kad su saznali to novu radosnu vijest i laž koju će dok ne umru morat potiskivat u napaćenim glavicama krize identiteta. Kako su samo žalosni i bijedni. Treba uvesti u Dan Povraćanja i Bijede Sirotinjske.