Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam da je BIh saglasna sa idejom o mini sengenu. Da nisi sanjao sta?
na da zeleni ahbaba teleću glavu tegeltiju sjeme izdajničko da se zatre AMIN
Pogledati intervju Duške Jovanić sa Henry Kissinger-om (kraj 90-ih) i kako je odgovorio na pitanje šta će se poslije ratova raditi sa balkanskim državicama. Na Balkanu sve po starom, sve gluplji do glupljega, idemo dalje
San o velikoj srbiji nikad ne jenjava. Pa ljudi moji oni su nas klali jedanaest puta kroz istoriju i opet bi.
Samo 11 puta, ja mislim minimum 25,4 puta. A vi Srbe da pogađam verovatno 0,00?
@YugoBalija: a zašto onda želite multietničku državu sa onima koji su vas “klali jedanaest puta kroz istoriju i opet bi”? zar ne bi onda trebali da se zalažete za podjelu BiH?
I ja sam za mali šengen i svak normalan je za mini šengen, jedino što se tkz hrvati iz BiH bune jer oni su se uvjek bunili protiv svake države i uređenja. Ne treba ih ni slušati. Taj mini šengen nije kako kažu Hrvati v. Srbija jer ulaskom Albanije stvara se balans između muslimana i pravoslavaca. Niti je v. Srbija niti je v. Albanija. Jednostavno je prostor za bolju budućnost bez granica.
Sta ste onda razbijali Jugoslaviju koji klinac ako vam je opet ista ideja? Radujemo se spavanju na klupi.
Glup si. Zašto su Nijemci i Francuzi ratovali a sad u šengenu.
@zato sto su jedni priznali da su krivi za zlocine. Kad Srbija to uradi moze saradnja ovako ispadas smijesan da poredis civilizaciju Njemacke i Francuske sa Srbijom.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nema od toga nista.