Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://euro.topshop.ba?parent_id=7347
e da su jos 99 premudrih glava konstatirali da su bosnjacke stranke (trenutno samo SDP ) permanentno izvor problema, doboli bi cisto 5 ovako, 3- , osrednje ...
Takvog hostapleruka i takvog lopovluka nijgde nema u svijetu. Imate gomilu ljudi natrpani u stranke po tko zna kakvim kriterijima koji su kompletno izolirani od zajednice. Za ovih 20 godina jedino je bilo vazno opstati na vlasti i u stolici a kada se to postigne onda ono za sto su imenovani nije apsolutno bitno. Nastavljaju se poslovi vezani za licne interese a u isto vrijeme krijuci se pod plasto nacije i brige za narodom udaraju duminu na sve strane a drzava bolje receno zajednica propada. Jednostavno institucije same za sebe. Treba samo pogledati kakva se auta voze i kupuju, gdje se njihova djeca skoluju ili cime se bave i na ciji racun a sta rade djeca vise od 90% ostalih Bosanaca i Hercegovaca. I radice tako da bosanska masa bude glasala za njih. I neka rade, i neka se bogate na racun drzave imaju od naroda punu saglasnost.
To smo i zasluzili. Gradjani glasaju za iste stranke i lidere, a ocekuju drugacije rezultate. Politicari iz pojedinih stranaka sire nacionalizam, strah, i ne priznaju krivicu za krizu, da bi gradjani zaboravili nedostatak rezultata i da bi ostali podijeljeni. E, ta strategija se ponavlja svake izborne kampanje. Vazne su fotelje i pare. Zato smo propala drzava.
u BiH vladaju IDIOTI....placenici....UDBA...Srbija...
u vlast ulaze privatne stranke ciji predsjednik ima vanredno zavrsenu srednju skolu s 22god na kosovu i koji otpusta radnike i neplaca porez
Bosna je drzava-falsifikat, to je propali Evropski unikat, ona je Evropski anus, sa akademijom nauka BANUS, koji sluzi za Evropske fekalije, os Svedske pa do Italije,
ZASTO NISTE OBJAVILI DA SE IGRA RUKOMETNA TEKMA, DA JE BESPLATAN ULAZ ITD. JEL SVE STVARI MORAJU BITI CRNE U OVOJ DRZAVI???
Ako u naslov stavite Pajića, logično bi bilo da stavite i njegovu sliku kao naslovnu
Ti si živi dokaz da b u d a l a i paprati nikad neće nestati. I zapamti: ti si samo poturica, škart, otpad, isprdak Hrvata i Srba, pravih stanovnika Bosne u vrijeme okupacije od osmanlijskih hordi.
BiH je kao drzava davno nabijena, na onu stvar, Bosnjacka halasa je u trokut sabijena, j.e.b.o fajdu car, zato se pripremimo za njen konacni raspad, Srbi i Hrvati u napad, stavljajte meljnike na vlastite medje u tri boje, Bosna je odsvirala svoje.
BiH se raspala, ponajprije zbog poteza islamofašiste Zlajoglua (izbacivanje čitavog jednog naroda iz vlasti i ubacivanje sljedbenika fašističke ideologije Ante Pavelića (HSP - Hrvatska stranka poturica) te pljačkaša i atentatora Lojanovića. Hrvati se nikad više neće (a dotad jesu) truditi da opstane BiH nego će raditi sve da se ona raspadne. Islamofašist im je otvorio oči. Bruxelles to sve vidi i zna, ali šuti i čeka da se čitav sustav uruši do kraja.
ovo na slici nije Pajic nego onaj sto sjedi do njega. promijenite sliku
@@..I., po čemu smo mi drugačiji od njih ako misliš isto ko i oni o sebi.
U Bosni i Hercegovini postoje samo BOSNJACI,Islamske Vjere,BalkanoEuropske Bijele Rase-ILIRI!LEGENDARNI BalkanoEuropski narod koji je 600 godina sacuvao Islam u srcu Europe!Bosnjacka Kultura,Historija je NAJEDINSTVENIJA,UNIKATNA,toliko FANTASTICNA,da rijetko gdje postoji Narod koji bi se mogao porediti sa BOSNJACKIM NARODOM! ne samo u Europi nego na SVIJETU!Prema tome,Moji Bosnjaci i Bosnjakinje,pocnite razumijevati,da smo Bosnjacki Narod-Narod KRALJEVSKOG PORIJEKLA i najbistrije ali i najkrvavije Historije GOSPODSKOG UNIKATNOG NARODA-BOSNJACKOG NARODA!Sve ostalo u Bosnjackoj Bosni i Hercegovini jeste-Bosnjacki Otpad,prije svega genocidna krmozderna pravoslavna Vlasadija srbi i Hrvatska skutorija!