Komentari (309)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko mu je3e ma7er.
Ignorisati sve koji negiraju genocid i zločine nad Bošnjacima i tačka! Neka dođe u privatnu posjetu, popije kahvu i vrati se odakle je došao! Dosta je bilo ponižavanja bošnjačkog naroda i bošnjačke žrtve! Nema više bošnjačkog merhametluka, to nas je skupo koštalo kroz historiju, dosta je!
Dobrodošao predsjedniče! Bosnjaci misle da ce uvredama i lazima nesto postici, uvrede su nedostatak argumentacije i cin ocajnika, podrska gospodinu Milanovicu u borbi za ravnopravnost Hrvata u BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Personaaa non grata. Cibuljavi veparrr
Dobrodošao predsjedniče! Bosnjaci misle da ce uvredama i lazima nesto postici, uvrede su nedostatak argumentacije i cin ocajnika, podrska gospodinu Milanovicu u borbi za ravnopravnost Hrvata u BiH.
@PosoKucaKucaPoso Srbi su imali na stolu sporazum Z4, puna autonomija s vlastitom valutom u Krajini, nisu ga prihvatili (srecom). Poznata je ljutnja Ruskog ambasadora u to vrijeme na vlasti u Krajini, a nakon toga je cak i Rusija presutno odobrila hrvatskog oslobadjanje okupiranih krajeva.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dobro nam dosao predsjednice
Nema potrebe da dokazi, poslije posljednjih izjava niko ga ne voli.....
ne hvala.
Hoće li da mu vratimo oružje zarobljeno u tom konvoju?
Nek se okupa prvo, pa onda može doći.
Nemojte da ga neko ubije, da ne poganimo lijepu zemlju Bosnu.
Pa nek ga policija u travniku vrati nazad, ko ga zove da on onesto obiljezava? UZPoovac
Ne smije u Sarajevo, previše je vređao
Ne smije u Sarajevo, previše je vređao
Bih je tako napravljena da ce se uvjek sr i hr mjesat i njihov odpad koji zivi u bih .... i gledat ce uvjek da je sjebu na bilo koji nacin a kod bosnjaka sve mutavo do boga i sve il to uspjeva
Ko mu kara i mamu i tatku......Fašistoidno i narcisoidno govno, pizda mu materina
Kako se tkzv. BOšnje propinju na zadnje noge. Te zabraniti, te uhapsiti, te persona non gratta. Iz komentara je vidljivo da umišljate biti gospodar Bosne. Kakav jad vtijeđa ljudsku inteligenciju. A da nije Hrvata, ne bi u civiliziranom svitu ni znali za vas.
A da nebi nas curac bi vi imali Hrvatsku.
Ne zaboravi 4.juni 1993 i Tuzlanski konvoj spasa, Rankovici kod Travnika. 7 ubijenih nevinih vozaca, 4 nestala, 150 kamion opljackano, 20 putnickih vozila, 5 kombija, 500 tona hrane i oko 17 miliona tadasnjih maraka ostale robe.. Ne zaboravi 4.juni 1993....
Kad pročita komentare dobit će te adekvatan odgovor od Zokia.Pa se žalite službenom Sarajevu.
Uhapsiti ga u Travniku