Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ljuudi andreeej maricic... pobedioo...:)))))))))))))))))))))))
cuj TURIZMOLOG ha ha ha ha...... ovo je zvanje pozeljno u krim polici, a razlog je valjda taj sto treba kriminalcima dobar turisticki vodic, neko ko ce ih uputiti kako se \"radi\" posao.......... BOZE SACUVAJ !!!!
jao mu \"vugla\"....hahaha, svi suo vakvi iz republike šumske...simpatišu ih Kinezi jer im nisu ni blizu, ko je blizu zna sve o njima, barbarski i zatucani narod
Mora da je \"rodjeni\" od Mome Mandica cim je derektor u miliciji...
Strucan covjek nema sta...ima kriminalcima da bude kao na ljetovanju.... mup rs-a raspisuje konkurs za radnom mjesto krim inspektora...potrebne kvalifikacije kv konobar.....
kakve su ovo skole i smjerovi a sve u policijii radii?? cuj turizmologija...svasta
Sta mu je Suzana Mandic? hehehehe
Jeli ovo onaj sto su ga ofirali na 60 minuta.Kako je samo simpatican
Huso i Fata, momak i cura, idu ulicom držeći se za ruke. Fata mu reče: - \"Hodamo zajedno već trideset godina, mislim da je krajnje vrijeme da razmišljamo o braku.\" - \"Draga Fato, pa ko će nas hjeti ovakve stare?\"