Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko će drugi nego vekovni srpski neprijatelji Bugari. Nisu džabe prvi priznali BiH.
traziti zastitu srpskog vitalnog nacionalnog interesa,bosnjaci opet treniraju lavove.....
pa kaze: poklanja par "mladi" lavova :D uvijek ste imali pismene novinare, kapa dole!
@Martina jedna od 1.000.000.000.000*e2 srpskih laži je bila da se srpska nejač (srp: dječica) bacaju Lavovima u zoo vrtu Zelena dolina tokom rata imitirajući kršanske priče o bacanju "nevinih" kršćana lavovima u Koloseumu tokom Rimske imperije a sve u cilju budenja nanižih strasti kod srba koje i nije tako neteško probudit.
http://youtu.be/LzUqQxNb8qw
Ok.. Nisam iz Sarajeva pa ne mogu da skontam kakve veze imaju lavovi sa srbima.. Meni se cini samo jako ruzno to sto pisete..
Ne mogu vjerovat koliko glupana se zakacilo za pojam "bazen", kao da se radi o striktno objektu sa vodom. Jeste culi kad za rudarski bazen? Mislite da je pun vode? Trebal jos kakav primjer da vam svane? Nije to nista 1200m2. Dakle povrsina 40x30m. Minimum za dvije ovolike zivotinje. Protiv sam naravno drzanja ovakvih zivotinja. Sasim dovoljne bi bile domace zivotinje koje i onako zive sa ljudima.
ovo se nesto kuha... prvo sade vrbe pa sad uvoze lavove.. neko ce fasovat
da to nisu kakvi morski lavovi :)) štaće im toliki bazen ? malo ste se zaj.eb.ali.
Dolaze teski dani za sarajevske Srbe !!!
Pa jeste udijelićemo sadake lavovima i bacati im srpsku nejač
jadni lavovi ako vide klempavog tihica hajra im od zivota nema
Vec vidim lavove kroz par godina na optuzenickoj klupi u Hagu...
Jos dok Do-dik cuje da ste dobili lavove nadrljali ste ,bit ce vam zik zik .
opet sadaka mentalitet
Pa stvarno,dokle moze ici bošnjacki smisao za humor,,,,,stramite se...svi ste vi prije bili Srbi,sram Vas bilo,,,,islam i muslimani...fuj klasicni primjer plemena zaostali u razvoju....
Kvadratni kilometar je 1000000 kvadratnih metara.