Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Račun je loše izračunat! GODIŠNJE JE 200 miliona USD, na viđeno ili neviđeno. Tragovi su svježi i još uvijek veoma smrde. Proluftirajmo ih 12.10. ove godine!
Evo sat misle građani Sarajeva-taze snimak https://www.youtube.com/watch?v=mDMxNKjLhxk
Yebo te Ahmete Šantiću tvoj podatak iz 2004. ???? Šta si radio 10 godina između 2004. i 2014. godine ????
To je već tajna, jer se krije koliko stranke izvuku novca iz javnih preduzeća, kao i koliko novca uzmu od privatnika koji onda zauzvrat dobijaju tendere i javne poslove.
Kazao bi da je narod glaso za ove ili one ali nije tako stvari su drugačije jer nekažu istinu i srž svega i kako se glasa kako se kradu glasovi kao i to kako se broje i prilikom brojanja na noktima se ubace hemiske olovke skivene naravno itd. Hoću da kažem da moje pravo glasa nije isto kao i krađa istog da bi uopšte glaso u ovoj državi predlažem najbolje i najjeftinije rešenje a to je digitalno sa bazom potpisa CIPSA i OVJERENOM NJIHOVOM DOKUMENTACIJOM ELEKTRONSKOM gdje bi jednim stiskom se znako odmah sve i svima bilo u uvid, ovo dosadašnje je prevara i manupulacija glasovima... NEDAJTE DA VAS KRADU na štampanju glasačkih listića koji završe kao kopirani novac.
200 mil za ublehase. A sirotinja nema hljeba da jede.
eh da je tih 200 miliona ulozeno u zastitu od poplava ne bi bilo ugrozenih, pa samo je ove godine s racuna civilne zastite prebaceno 20 miliona na privatne (stranacke) racune
i na izgradnju tornjeva za TORNJAKA i za takve dupelisce ko što si ti Tariče
ne zna se koliko dobivaju, ne prijavljuju ni 10 % a koliko trose to me strah napisati !
Kaze zavrsi fakultet, pa i magistarski upisi .. da imas. A od cega cu zivjeti ... to je vec druga prica.
Stranka je trenutno najprofitabilniji biznis.
Trosi se vise nego se dobije ali nije za pricu.