Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeste poskok vidi mu glave trouglaste, hercegovac 100%
Covic se kamufliro u Seheru
Ako ga ubiju eto odmah pet-sest drugih da vide sto ga nema
100000% Poskok i to starija ženka, ovo je vrijeme kada se zmije pripremaju za "brumaciju"(polu-hibernacija) i hvataju posljednje obroke! Poskok je za djecu koban za odrasle nije u tolikoj mjeri tako da ovu zmiju obavezno treba ukloniti a to nije teko jer su poskoci lijene zmije i ne krecu se mnogo, moje misljenje da je ovu zmiju neko ostavio tu jer ona nije u stanju sama doci u "centar grada"!
Nije za odrasle dobrog zdravstvenog stanja. A koliko je takvih?
Malo, raja ne zna da je "kap na kap" Poskokov otov jedan od najpotentnijih(smrtonosnijih) od svih zmija na svijetu, sreca je da ga nema veliku kolicinu pa se odrasle osbobe uspjesno oporave dok je za djecu zbog male tjelesne mase i ubrzanog rada srca(krvotoka) gotovo koban! Nismo ni svjesni da imamo pravu otrovnu zvijer tu pokraj nogu!
Seka spijunira Baketa dal se na biro prijavio hehe
Ako su djeca nalik onih kakva smo mi bili, uzece zmiju za vrat i zafrljacit 😂😂😂. Tek ovako kad odrastes skontas koliko djeca imaju muda, samo zato sto ne znaju u kakvu opasnost se upustaju, cuvajte svoju djecu ❤️🙏
bivsa
Meščini nije ih bilo ovoliko dosad ili je ovo normala?????
"kako se kaze mala zmija?" "zmiju ga loma profesora aaaa ha haaa"
Dušanka Majkić uživa na popodnevnom suncu.
Hop, cup, poskočiću.
Jel ovo crtež?
ko vrsi deratizaciju i kad je posljednja izvrsena..koje se mjere poduzimaju za ovaj problem..nemojte gurati pod tepih jer ze zmije razmnozavaju i problem ce biti samo veci
šta zmija poskok 😁
poskok 1000%
Da, zmija i? Je li zmaj? Je li krokodil? Zmije su sastavni dio prirode. Vecina nije otrovna, a i otrovne ce napasti samo u slucaju kada misle da im je zivot ugrozen. Bez kukanja oko nicega, i zmije su sastavni dio prirode.
Ako je ovo ta zmija sa slike onda je skokPo sigurno..
Vidi punice sto se sunca
Poskok je strogo zaštićena vrsta u BiH, i važno je da ga nadležne službe što prije uhvate i sklone u prirodu, daleko od urbane sredine. Time će spriječiti paniku među građanima, ali i osigurati da ga neko od građana ne ubije iz straha za sigurnost svoje djece.