Šepićev blog
0
Zmajevi bez viza
Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zmajevi bez vEze to su pravi, svakodnevni zmajevi, to su oni sto nisu u ezdea a nadju posao i nekako prezive.
....tvrdim isto!!!
Zaboravio si medju ove \"velikane\" spomenuti i najveće sinove Krajine Hakiju Pozderca i Fikreta Abdića.
THC ja sam upravo zbog \"koristim-blog-da-se-priblizim-svima\" i procitala isti...to je svakako za pohvalu...ali nemoj molim te da mi ovaj tekst na nivou plakata najave koncerta Seke Aleksic smatras kvalitetom i zbog toga ljudima govoris da su fuj...
koji idiotski tekst..ako je ovaj tip budcnost muslimanske politike .. mi srbi a i vi hrvati nemate problema za osnivanje zajednicke drzave ..
Znate sta,pametnjakovici. Nemate vi pojma kakvo ovaj covjek ima obrazovanje i kakav je on privatno. Zato vas molim da ne baljezgate svasta. Svi ste vi pametni kad treba komentirati neciju dobru volju. Hajd da vas vidim kako cete napisati neki blogg. Kako li ste samo jadne eseje pisali u srednjoj, mogu misliti-ako ste je ikako i zavrsili. Sram nek vas bude, a najzad to da ga niko ne voli u Krajini je cista LAZ. Covjek je dobio povjerenje RAJE i zato ce sad da poradi na nekim stvarima u glupom svijetu bosanske politike. Imate ga na FB pa malo pogledajte. On nije kao drugi da se krije iza nekih maski. Covjek kulturno fino izadje sa zenom i curicom i proseta pored BBI centra. MA FUJJJJ na komentare.
Najprije sam bio pozitivno iznenađen što se (još) jedan političar odlučio na ovaj vid komunikacije s javnošću, što bi svaki normalan građanin trebao pohvaliti, ma o kome se radilo i bez obzira dijeli li politička uvjerenja dotičnog. ...Ali onda je uslijedilo duboko razočarenje nevjerovatnim primitivizmom, idiotizmom i krkanlukom frustriranih tipova koji poantu svojih jadnih besmislenih života očito nalaze u anonimnim izljevima mržnje po internetu. Balkane moj...
ŠEPIĆU STARA TI JE SLIKA, INAČE SI SE ZDEBLJO...
hocemo blog dzevada galijashevica!!!
nije ni cudno kad je radio samo copy-paste sa neta
Malo o komunikaciji.Drugi pasus o internetu. Treći o krajiškim ličnostima. Četvrti o fudbalu. Na kraju o politici i očekivanjima građana??? Ja sam se trudio g.Šepiću, ali nisam uspio pronaći zajednički smisao ovoj cjelini? Možda pisanje bloga nije za vas. Jednostavno ovo mi liči na nedovršenu kolumnu.
Sta je ovaj ovdje rekao novo? Fakat, ima li ijedna novina? Hajte ljudi citajte Dezulovica i ostala prava intelekturalna pera, manite se ovih sto ih je birao narod koji zna, jer se zna i da je narod neuk!
Ovog lika u Krajini niko živ ne voli! Mislim na raju.(da ne bi ko pametan briljantno ustvrdio da su ...eni glasovi dokaz za suprotno!)
Dvije, tri ili četiri diplome nisu dokaz intelekta. Iako ne znam koje diplome posjeduje, ne sumnjam da su u pripremi i dva magisterija i dva doktorata....
Kakav ba gospodin? Balo SDAovski.Kakva dva fakulteta? Pa Branković je profesor na fakultetu. SDA i jest napravila pijacu od univerziteta. Da nije bihaćki pak univerzitet? Koja su to postignuća \"gospodina\"? nastavnik istorije. Gamm.ad Sdaovska,konobar podpredsjednik stranke, ministar balavi nastavnik istorije... De.bil jos sdaovski ponavlja koga to treba poštovat. Glup.ani Sdaovski deb.ilni nespo.sobni. P.S. Šepiću,nemoj da te šejtan za.jeb.e da se nadaš da ćeš bit premijer il ambasador!
cudno da ne citamo nista od tebe! posto su za tebe dva fakulteta tek osnovno obrazovanje,mogu da zamislim sta si ti sve zavrshio pa na takav jedan mizeran nacin degradiras neciju lichnost ..