Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
budale genocidne FBIH zar ste tolike budaletine pa ne vidite da smo odavno nezavisni i niko nas ne treba priznavati i vi mozete doci u inostranstvo i raditi 1500000 SRBA CE SE BORITI I VRATITI OTETO ZIVIO DO0DIK I POVUCITE SVE PRESTAVNIKE U POLITICI SPORTU IZ ZAJEDNICKI ORGANA
@covi kurava srbija, mi moze tisipu loma onako bas djevojacki , a krkani poput tebe mogu samo cistit hale po sarajevu. shvatio ti ne shvatio , ali srpska fasisticka politika ucjena i terora nad nesrpskim stanovnicima nece moci vjecno trajat.
saDFSADFDSaf
BOOM BOOM,vidis da si kreten nevidjeni..nemas sta da napises jer je sve tacno sto je SRBIJA rekla...samo suti...bolje je...
@Srbija, prije svega meni arapi manje znace no tebi. a o ostalom s volovima poput tebe , nemaa razgovora.
ZA BOOM/BOOM: Stoko arapska, dobar ti je komentar da ne treba da se mjesate u nase stvari, pa mi to i hocemo. Sa islamskim fundamentalistima mi dobro znamo da ne mozemo u Evropu. Budzet Vam je u kolapsu, ako znas sta je budzet, a Dodik ima na raspolaganju 1 milijardu da ulozi u privredu. E u tom je problem i molimo se bogu da se vi ne mijesate. Samo se ne mijesajte i nosite dodjavola, zajedno sa ovim uvoznim kvrvnicima iz arapskih zemalja. Jebite se. Pozdrav od Dodika i svih Srba.
Koliko ste zalosni vi Sarajlije koje ovde dajete komentare...Nikada necete doziviti tu svoju jakuBIH,a narocito dok je nas Dodik ziv,uvek ce vam biti prepreka...sto se tice prijave prema njemu,svako zna da je ona nezakonita i kako je usla u javnost tako da necu nista da piosem o tome jer nema potrebe....A vi turci sta navaljujete na Srbe kada znate da ne bi ni postojali fda nas nema...ako nista mi imamo Srbiju,a sta vi imate...bas je jaka ova Bih..o da,imate Tursku...ali nemojte brinuti uskoro cemo mi imati i svoju RS....makar za 5godina ako nista....
treba izolirat RS i sve one koji im daju podrsku te utvrditi debelu granicu prema njima. Kompromis koji europa pravi prema srpskom nacional-sovinizmu je vec mnogo puta kostao i nju i sve stanovnike koji zive pod SRPSKIM NACIONAL-SOVINIZMOM. ono nisko kaloricno go-vno od slavuja jovicica koje je u svom stanu drzalo arsenal oruzja pred rat kaze da svi srbi misle kao i on. Pa kad je tako onda nek im je Dodik glavni. Federacija ne treba ulaziti u probleme zbog njih. Neka imaju to sto su zasluzili.
glavu cemo ti otcjepiti milorade
Otišli ste vi sa teme ostrašćenim komentarima o nekim vojinm rješenjima u vezi Srba. Niko da kaže zašto su preskočeni u ovom slučaju neki čelni ljudi institucija BiH, Sipa,tužilaštvo i itd, otome je riječ. Da se tako uradilo u slučaju Brankovića, H.Čengića budi siguran da bi se digla dreka do neba kako to nije u redu. Paralelne institucije i takozvani matareški krug rade već duže vrijeme u BiH. Svaka vijest u vezi RS ili njenih političara izaziva gomilu da budem blag negativnih komentara, pa reci drugima da odoše sa teme. pozdrav.
@ 63-a Ti Sarajevo pa sarajevo blokada pa blokada. Ode s teme . Pitanje je ovdje Dodik lopov na vlasti ili mrš u zatvor. Sutra će biti Branković prekosutra neko drugi. Ja ne bih branio lopova bilo koje vjere ili nacije pa makar mi bio i otac rođeni. A vi njega branite sretno vam sa njim na kormilu. Nadam se da će i vas pogurat bar sa 100 mara.
HVALA TI BAKIRE
vodje, vudolje
Šta se ba prepirete tu ko kave babe.Pustite nadležne neka rade svoj posao...
DODIK,AMA NIŠTA TAJ JOŠ NIJE UKRAO ŠTA ĆE TOM PRIMITIVNOM NARODU S KOJIM VLADA,A DABOGDA UKRAO JOŠ HILJADU PUTA TOLIKO,TAMAN SU TO I ZASLUŽILI,A ON ĆE KLIZNUT U bEOGRAD MEKU KRIMINALA,AL SU IH HRVATI NAKAČILI U OLUJI KAKO SU BJEŽALI HA,HA,HA