Komentari (354)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gomila neradnika koji se vjerovatno bave nekim kriminalom..ko još može da se drka na motoru radnima danima, a da nije mutan?
@Zilot lahko je otici u berlin haj nek dodju kod nas, a mogao si i ti malo doci :DDDDD
@Zilot bili su ali u prndecicima ko i ti
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
... ministar dočekao bandu bajkera... ja nivoa...ministra i vanago...
A što onaj Đokić stišće usta kade priča? Opusti se druže pa i prdnuti je za ljude!
Ovo motoristi? hahahaha, ovi su prije za neke traktorijade :-)))
Zloglasni su zato sto smrde i ne vode racuna o licnoj higijeni kao sto mozete da vidite po slikama pravi usrani krivoslavci AKO ce te pustiti da vam smrdljive bradonje vam dodju kuci da maltretiraju vas i vasu zenu i djecu onda se nemojte naoruzavati Bosnjaci
Oprosti sto primjetih http://prntscr.com/bm3kna :D:D:D:D
@krstjanin Jeste smradu vehabije isto imaju bradu ali je velika razlika u higijeni
Ned'o Bog nikom
Ha eto, oni zveckaju lancima i motorima, izazivaju novi rat, ako pocne krhanje onda ce kmechat Rusima i plakat sto ih NATO po treci put bombarduje u 20 godina.
pa zar nije amerika zaustavila pad banja Luke?
Hahaha. Pa ovo je pametnom bas dobar dokaz na kom nivou je "diplomatija" Republike Srpske.
U naslovu stoji "Zloglasni", a u tekstu ih opisuju kao KUD koje njeguje najvjetlije tradicije pomoći najugroženijim. WTF?
zavisi s koje strane gledaš.
Hoće li do Bašćaršije?
Udruzenje bajkera koje se direktno finansira ucjenama reketom otmicama pljackama prostitucijom i prodajom narkotika.. Gledao sam nedavno jedan dokumentarac o njima.. Cijeli svijet zna da su to najveci kriminalci samo ih ministar RS-a ugosti i sa ponosom slika sa njima. RS dno dna !!
Sta drugo ocekivati od genocidne tvorevine.
vukovi??? hahahhaha, prije ce bit divlji smrdljivi veprovi
Zašto zloglasni?
Socijalni slucajevi, neradnici, ulicari i ruske pijandure... Ja go_vana i vukova🙈🙈🙈🙈🙈😂😂😂😂
inace ovo je udarna vijest jebes se nekom za bajkere ti ljudi po zapadu su tretirani ko olos ovde im daju medisku paznju .. dokaz kakav samo mi svijet
A sto su zloglasni? Je su li neo naci?
Motori su im transformersi koji se pretvore u zlo rusko oružje, onda ubijaju sve koji im stanu na put. A humanitarnim akcijama istrebljuju sve što nije ljudsko... U narodu poznatije kao click-bite.
zloglasni su samo nacisticko-fasistickim lakejima
sto jel ti to tatica neciji lakej?