Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamislite koji je ovo smrad, u njega je se kcerka rodjena ubila u sred rata sa njegovim sluzbenim pistoljem jos je noseca bila, sa ocevom djetetom u stomaku. Fuj, ovo je dno dna icega koje bi se nazvalo covjekom. A kao oficir za *** nije bio, on kad je dosao na polozaj JNA su vec zaposjeli 70% teritorije BiH sa skolovanim oficirima iz Bosne i Srbije, on je posle toga samo gubio bitku po bitku na vojnom polju a izivljavo se na civile granatiranjem. Nije "ofanzivu" on nije planirao ili izveo, cak nije glavu izgubio i bio zarobljen na Grmecu, eto njegove sposobnost kao "veliki general". "Oslobodio Srberenicu i Zepu" a u.p.m. koji podvig, pa to bi ija znao jos nemam dana vojne akademije.
O tome kolika je on kukavica dovoljno govori i to sto je Avdu Palica koji je bez oruzja dosao na pregovore bacio u tamnicu, naredio muciti, a onda i ubiti. Cak su i nacisti postovali instituciju pregovora. On je obicno govno od covjeka i oficira.
Nadji na youtube pa vidi sta General Agim Ceku kaze za njega, i to u sred Beograda na srpskoj televiziji, koji bi nas seronja imo muda za tako nesto osim moguce Halilovica ili Komsica, ostali su svi samo pickice.
3,2,1...
Recite nam nešto novo..