Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U ratu previo nekoliko ranjenika i to samo 8 decembra- Smiljevići, ostatak rata proveo u hladovini i dobio ljiljana. Zavrsio fakultet---onako- knjige u životu pročitao nije, preko ministarstva za boračka pitanja i ljiljana nekoliko puta dobio bespovratna sredstva, sredio kuću, kupio stan, napravio vikendicu i zavrsio dva fakulteta i to sve sa platom med. tehničara....... Kako ste mu nabrojali zvanja i titule ja mislim da se i Tunjo postidio. Pomagao je samo onima od kojih može imati koristi.
@ildin.torlak Evo stidim se , a stide se i dobitnici ove nagrade u dosadašnjem periodu ..............
dijete sehida? sta to znaci? po cemu se razlikujes od ostale djece? @ildin.torlak
Mozda je covjek zasluzio ovo priznanje, ali ovaj "ljiljan" je izgubio smisao kad su ga poceli dijeliti podrumasima i pobjeguljama, a koliko ih je samo pripadnika SDA dobilo ne smijem ni zamisliti, dok se borcima i ono malo invalidnine skinulo
Kod nas bi ti vaši mogli Karađorđevu i ostala odlikovanja samo dvogledom gledati, koliko su hrabri i zaslužni....
@TFC_RS5 morate napraviti kakav haski orden, red je brate
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
biografija gosp Konje je veoma impresivna i koristim ovu priliku da ga kandidujem za Nobelovu nagradu
Covjek ne moze da povjeruje, sta se ovo desava. Ovaj ne zna progovoriti, a ni raditi
Zanimljiva bi bila ovakva vijest: "Hadžan Konjo stigao na konju iz Konje"
Z. Beretke organizuju protest sala nije zbog hapsenja Radoncica i time direktno ometaju rad pravosuda ovi predlazu svog covjeka za nagradu koji jeste borac za licne interese sto je svakako dobro ali nije jos nista znacajno uradijo za drustvo za grad za .....
hahah joj kad ovog neko zove, eeeeee dje si konjuu
Ma dajte molim vas? Mogu li i ja tetka svog kandidovati? Svaka čast čovjeku...bio borac itd...ali Šestoaprilska nagrada ide za neke vanserijske rezultate i promociju Grada.
Konjo... sve ostalo je suvišno...
Covjek bio u sukobu interesa, kaznjen, pa sad treba da dobije Sestoaprilsku nagradu. To moze samo prosperitetna koalicija SDA-SBB, inace udruzeni zlocinacki poduhvat, sto ova kandidatura pokazuje.