Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo od njega. Radio posteno i zasluzena penzija.
Šta je 30000 KM za lijepu sliku u javnosti tj. za 30000 KM je kupio kartu za člana predsjedništva BiH na narednim izborima. Novi Sejdo Komšić.
Obični penzioner to dobije za pet godina
Ne razumijem. Ideš u penziju a ostaješ na istom mjestu u parlamentu. Je li ideš ili ne ideš u penziju. Ili ćeš primati i penziju i poslaničku plaću pa eto fol otpremninu ćeš dati u humanitarne svrhe
Hahaaha joj šuplje priče u penziju sa 48 godina
A penzija 2200 km ja cu sadbotici u penziju za te pare i Halaliti 30000 i to odem sa 42 godine svi bi mi to uradili..
SVE U HUMANITARNE SVRHE PROSLIJEDI ZLATKO BUDI DRUGAČIJI OD OSTALIH NEHLJEBARA
Samo ih smrt može otjerati sa pozicija
Ja kao bosnjak cu glasati za tebe kao hrvatskog clana prijedsednistva
Uzmi pare i suti, zasto bi se nekome dokazivao, jer sve je to po zakonu. Veoma je to moralno i liejpio, ali ce protivnici d akazu i sikoriste kao populizam, a niej ni ovaj narod bolji. Stara izreka kaze, kakav narod, takva vlast. U svakom slucaju respect.
vazda glasao za njega i nastavit cu
Teski je ovo i podmukli populista. Laje na sve i svasta a zabija iza ledja drzavi kad stigne..
Medenko23 - znao sam da ce se ovo nazvati populizmom, pa sam vec rekao da uzme lovu, njegova je, a narod ima vlast za koju (ni)je glasao, jer i onaj sto ne glasa, sa tim postupkom je doveo na vlast ove koje imamo. Manje glasanja, veca sansa da ovi ostanu na vlasti.
Bravo gospodine Miletić, od vas i nisam drugo očekivao. Čestitam.
Veliki covijek!
Primat ću samo peMziju i zastupničku plaću.
Sin srbina i bošnjakinje se izjašnjava kao hrvat.Toliko o ovom gospodinu iz Sejdine stranke.
TACNO!!!
Pitam se, sto mora javno saopcavati da ce podijeliti otpremninu?! Dijeli i suti, samo tako ima smisla.
A jeste humani???
Najbogatija drzava na svijetu kad su u pitanju primanja, privilegije i sva gu..vacha za birokrate na vlsasti, njihove familije na budzete, blize i dalje, ljubavnice i stranacke pripadnike. Ne bi Njemacka izdrzala da placa tolike privilegije neradnicima koji ne rade nista, bas nista za narod i gradjane. Ili to sto rade je minimalno tako da se radi o najboljoj zaradi na svijetu u odnosu na ulozeni trud.