Komentari (297)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slika govori sve i njegova faca...
Tacno tako slika govori vise od hiljadu rijeci
sotona!!
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
zasto dizete rejting DF-u, to sto ga predvodi Komsic ne znaci da su bajni i krasni, pogledajte ko su njegovi najblizi saradnici i shvatit cete kakva je to stranka mene je komsic razocarao kada sam vidio ko sjedi u njegovim prvim redovima dalje, sda? odjednom pregovori sa sbb-om? pa sve bi oni prodali da bar provire na vrata koja se zovu VLAST dugo su se odrzali na toj vlasti, sad im valjda nedostaje, nemaju dovoljno prilika da potkradaju drzavni budzet
Posto se vidi iz tvog komentara da si jako inteligentna osoba. Ja bih te ovako javno zamolio da nam svima kazes koja je to politicka opcija koja nas vadi iz ovih voda u biologiji zvanih bare? Nadam se brzom odgovoru jer se radi siguran sam o jednom inteligentnom bicu koje je skontalo da je najbolje da nas ne kradu nikako???!!!
zasto? pa valjda zato sto ne postoji niti jedna politicka opcija koja nije takva.Mada je licno meni kao gluperdi najodvratnija ova sto se krije iza Allaha i iza sellama,a jos kad dodam papanske glave odmah dobijam osip po kozi.Stoga ako ovo sve uzmem u obzir jasno je da vise volim da nas uzimaju raja sa asvlata koja su i bila nesto prije rata nego ovi sto nisu za kifle imali prije rata jer je ocigledno da su ne zasiti.Dvadeset i kusur godina je puno samo za sebe raditi a nista za raju to je posljedica gladnog k.... sto ih je napravio!!!
Izmedju ostalih stvari zlaja malo i pobudalio...
Svedno je SDP ili SBB ili SNSD ili neko drugi a ni SDA nije bolja u stvari nema se za koga ni glasati...
tacno tako, svi su ista govna
gledaj mu face mrske! propali ste skroz svi, imali ste šansu svi osim Željka Komšića, treba njemu dati šansu iako je sada najgora situacija jer treba zaustaviti dalje propadanje i pljačku...skoro pa nemoguće...
Ministre Lagumdžija bićete kažnjeni na sljedećim izborima i vjerovatno se nikada više za SDP neće ponoviti 2010.Vi ste 2010 nadu ljudi koji su vas podrzali prodali za fotolje i to na svim nivoima.Zaista se nece ponoviti u politickoj praksi jedne zemlje slucaj da stranka koja dolazi na vlast odjednom atakuje na sve i jedno radno mjesto od portira do najvisih institucija ove države.Vaša kadrovska križaljka ništa bolje nije mogla ni polučiti.To kako su i na koji nacin vasi stranacki funkcioneri zaposljavali svoje bliznje tek ce se cuti.U najkracem SDP ocekuje tezak izborni poraz a nakon toga reforma i prociscenje.Nesreca je ta sto vasi mladi kadrovi u potpunosti kopiraju i slijede starije stranacke kolege u zloupotrebi sluzbenih polozaja.Gledamo vase ministre kako svako jutro sluzbenim vozilima prebacuju do posla svoje supruge, dadilje itd.Ako mislite da ce vam 50 km autoputa priskrbiti pobjedu samo zato sto se premijer i direktor slikaju svaki dan onda zaista nemate sluha.
Ne mogu da vjerujem da neko nakon svega moze dati glas ovome propalom politicari, kao i njegovim haverima Fahri, Tihicu...
Čini li se i vama da je počeo pomalo i fizički da liči na Dodika? :D Samo mu fali još jedno 30 kg viška i eto ga.
Samo zato sto nema SBiH i H.Silajdzica imate ove majmune danas tipa Radeljasa,zekovica,Radoncica itd... Da je SDP bio pametan pa rusio preko 60 min.SDA I SBB danas bi zivjeli u sigurno povoljnijoj situaciji ali mozda bude bolje?! Gade mi se komentari tipa Haris ovako Haris onako ali kad je SBiH bila u vlasti nismo imali sve skuplje za 40% sa ceznjom se sjecam tih vremena. Danas se borite za maticne brojeve sramota i pricate o Harisu bas bed.
Ako ce smjeniti Tihica ja cuglasati za SDA,jer lik stvarno nije za takvu poziciju!Dajte kakvog skolovanog,pametnog covjeka da se moze suprostaviti Dodiku i ostaloj bagri koja rusi BIH!Gdje je Mirnes Ajanovic,sta je sa njim?
bit ces u koaliciji sve dok bude interes gradjana BIH okej,ali jel interes gradjana Bih da genocidasi mogu kad im se digne odjavit povratika u podrinje il Prijedor e toj samo interes sumske zlagumdzija bio sam simpatizer sdp sve dok nisi dogovorio bio ono sa covicem da glas vredi vise dje si vecina i ovog sada za prebivaliste rsam te bilo ti se samo boris za svoju fotelju gje je drzava za covjeka na koju si foru osvojio izbore nema vise zlaja sad dolazi Komsic umjesto tebe.
Sto bi rekli sve je to u 5 deka,ali je jedno evidentno da je SDA rak rana ovoga drustva i da je meni draze da me kradu pismene face nego kockaste papanske gleve iz Sda SBB itd..
Kakva seljacka prica, cuj bolje da me krade pismena faca, pa gluperdo zasto da te iko krade??
Hvala Bogu pa i mi imamo nekoga obrazovanog i pametnog da nas predstavlja! pitanje je kako bi to uradio neko drugi, ovom covjeku bash pristaje funkcija koju obnasa
Pitanje je samo dana kad ce ovaj narod shvatiti sta su nam ovi prije sdp-a ucinili a da su oni ispravili koliko su mogli uz mnoge opstrukcije, njima propasti nema jer su radili u interesu gradjana a ovi sto pokusavaju da nametnu takvu situaciju su krajnje jadni. Jedina opcija koja je normalna i uz nas gradjane je sdp! pogledajte kako ministri i direktori ove partije rade i kakve uspjehe nizu,dok drugi samo pricaju i unistavju sve sto mogu unistiti
Glasam za drzavu za covjeka,bolje nego dati glas onima za koje se zna da su upropastili drzavu...