Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rodio sam se 1990. Od tog dana na TVu gledam ovog ljigavca. Lika ne mozes otjerati sa televizora
vječna štela, galamdžija, glumac, a nula bodova
slucajni ambasador...
aaaa koji mamlaz. Gori mi je od Bakira, jer od njega ništa nisam ni očekivao
Hahahahahahahhaha....on i jest za ovakvih uloga i funkcija ! ahhaha
Čuj "Na 37. zasjedanju Izvršnog vijeća Islamske organizacije za obrazovanje, nauku i kulturu (ISESCO)". Kažu da te Skaka još traži.
Zlajkic...vidim voli te raja....hahaha...toliko si odvratan...fuj
zlaja lapis me za jaja....
Srce slatko
Tako je to.. Sjasu sa jedne funkcije i odma uzjasu drugu.. Tako ce im i djeca, a ti narode suti i trpi jer ocigledno ni za sta drugo i nisi stvoren.
Gdje mu je lijeva ruka Bakir Hadžiomerović? 😂 Hoćel' postat savjetnik za prodavanje magle?
hahahahhahahahha...haaaaaaaaaaa!
poserem te Zlaja !
Ovo ti je životni domet vjerovatno.
@odliv mozaka naravno da nije moj životni domet ali je nevjerovatno koliku imam satisfakciju kad pokenjam ovog prokletog grobara bosanske ljevice... Po mom skromnom racionalnom mišljenju, mada ima gorih od ovog govneta, meni je najgori ! Zato poserem Zlaju i njegovo životno djelo....
Ja se stidim svog naroda. SDP opet dobije znacajnu podrsku iako nista nisu uradili zadnjih 10 godina na vlasti, a novi predsjednik im je desna ruka Zlatka Lagumdzije zbog kojih je SDP izgubio prosle izbore. Znaci tolike smo ovce da navodno promjenu na celu predsjednika izvrsite tako sto dodje najbolji jaran zlatkov i eto naroda ponovo blejuci da glasa
sta bi ti po tom pitanju mogao promijeniti? Koliko ga blatite, ali je 1000 bolji od Bakira (ebo vas on!)! Jel bitnije ici u dzamiju i nemati prebijene, a ono malo sto imas, ubacis u sergiju (bakirovim), ili da ides da radis, zaradis, pa kad odes u dzamiju, ne zuljate koliko ces dati u sergiju! Mnogi ne vide to tako, ali zato i gladujte zatupane ovce i blatite ljevicu koja nema nikakve veze sa vjerom u relaciji sa politikom!!
Najnekulturniji stvor u ljudskoj formi i oličenje fašiste, Lagumdžija Zlatko, na 37. zasjedanju Izvršnog vijeća Islamske organizacije za obrazovanje, nauku i kulturu (ISESCO) u Rabatu, imenovan je ambasadorom dobre volje za dijalog među kulturama i civilizacijama. Naravno, uvažen mu je šegrtski staž realiziran u Izetbegovićevom klerofašističkom štabu.