Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva ba braca? Da ti odes u Alzir i ponasas se kao tipicni Bosanac, vidio bi kako bi te braca fino tretirala, AHA al u k. Oni su ovde dosli i namecu svoj primitivni nacin zivota, prljavi su i sakrivaju zene a Bog ih tako divne stvori!! Integracija je kljuc! To isto vazi za sviju.. Tako manite se tih gluposti sto vam nepismene hodze (cast izuzetcima) u djamijama prosipaju. Malo proputujte i upoznajte, pa onda nesto pisite. \"Braco\"
Ja bi svi Alzirci pohapsio i nazad u Arabiju :):):):)
Sud za ljudska prava u Strassbourgu donio odluku kojom je vlast BiH oslobođena od kršenja ljudskih prava od deportovanja članova alžirske grupe do danas.
zbog ovih bradonja su nasi generali zavrsili u hagu zato bradonje mrsh u alzir ..
Pablo je peder a Lagumdzija je smece crveno....Dobro dosla braco!!!!
Ovu supcinu Lagumdziju treba zajedno sa moronom Bush-om (i njegovim cijelim kabinetom) pred Haski sud za zlocine i onda da crvare u zatvoru dok ne krepaju. Amerika treba isplatiti naturaliziranim bosnjacima po 1 milijardu dolara a takodjer platiti i ostecenje Bosni. Zakon se more promjeniti tako da ako neka supcina u buducnosti kao kreten Lagumdzija proba da izruci Bosanskog gradjana, a da nije crpski kriminalc, onda on mora biti odmah kazniti dozivotnmo robijom.
Nisu IZRUCENi nego su KIDNAPOVANI i sta se vi toliko sekirate o bradonjama
A STO IH NE BI STAVILI U KAFEZ,PA DA IH TURISTI GLEDAJU NA CARSIJI.
Izručeni su u vrijeme vlasti SDP. Ne postoji nijedan sudski niti bilo kakav drugi dokument kojim se izručenje naređuje. Izručeni su državi u kojoj im je mogla biti izrečena smrtna kazna.. Izručile su ih policijske snage MUP-a FBiHi MUP-a KS.. Niko za vrijeme vladavine SDP-a, a Zlatko pogotovo, nije se zapitao kako je tim ljudima i njihovim porodicama, zašto su izručeni i treba li ih vratiti, već su naprotiv, preko svojih medija FTV, Dani, S.Bosna i dr., vodili kampanju sataniziranja ovih i njima sličnih ljudi.. A sada Zlatku puna usta ljudskih prava, kada ga niko niti čuje niti se za šta pita...
Hvala Allahu Gospodaru Dzehennema
Zlatko, učinio si sve da ti ljudi odu u Gvantanamo, pogazivši dostojanstvo ove države i temeljne ljudske norme, a sada pametuješ, više nego licemjerno, kako bi sve trebalo učiniti da se oni vrate.....
Doboj: Vjerovatno ste zbog turista pobili desetine hiljada bošnjaka...?
Eto vidis sta sve prozive \"turisti\" koji se odluce da posjete Bosnu, pa onda i da se tu malo duze zadrze..... Da nisu bili krivi ne bi ih drzali 7 godina.....Oni su odsjeli svoje i sada je samo na vlastima BiH da im oduzmu protivzakonito izdate drzavljanstva i pasose.
Ne saljite ih nama jer cemo ih mi obrijati! :) Hrvati vi bi treebalo da ih preuzmete, vi ste dozvolili njihov dolazak za vrijeme rata preko Hrvatske su usli nisu preko Srbije :) Ili da ih ipak ostavimo Muslimanima :)
neka su se vratili, samo ih drzite u mahali ili ih saljite srbadiji, dok god smo osudjeni na zajednicku drzavu dzrite ih u svojoj kuci