Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Berbicu,placas li komunalije? Berbicu sto kasnis sa platama svojim radnicima! Berbicu sta ti je koalicija obecala ako oduzmes odredjenio dio glasova od Imamovica?
U Berbica Mac kompjuter, a sve se nema
Vidi lopine Berbica,sta bi propo Kameleon,ovaj svake 4 godine izadje ispod nekakvog kamena,a u medju vremenu ga nigdje nema.....
Svako je bolji od lopova Imamovica!!!
Posao gospode Mujkanović i Berbić je da lijevoj struji oduzmu određeni broj glasova. Mujkanović će uzeti cca 500, a Berbić uz svoju kampanju i radio Kameleon cca 7-8 hiljada. To su glasovi ljevičara, građanski orjentisanih birača. To nisu niti će ikada biti glasovi SDA-SBB-HDZ. Berbić zna da neće biti gradonačelnik niti ga to posebno interesuje. On je čovjek sa zadatkom, a to je da olakša posao za "Fahra i Kuka". Čovjek je dio slagalice. Glasanjem za Berbića, glasamo za SDA-SBB-HDZ.
Ma nemoguce? Otkad to? hahahaahhahahahahaha joj debila majko mila
Saprati i pustiti vodu za sve sto smrdi na SDA i SBB. Narod zna da je cunami Bakirova barica.
Berbiću, prvo sredi svoj život i prebroji bračnu i vanbračnu djecu, pa onda se kandiduj za gradonačelnika
Ublehas Berbic,idi bolan ganjaj ginisove rekorde tipa poljubac..nisi ti berbicu materijal za gradonacelnika!!
Svi vi obecavate a nista ne ispunjate, sem naravno svojih fotelja i dzepova.
ovaj dvojac osobito
Koje su ovo neznalice i demagozi. I Imamović ne treba ni voditi kampanju, samo pustiti ovakve da pričaju. SDA je izgubila sve izbore u Tuzli i mudro podmetnula Radončiću i SBB-u da se provali u Tuzli.
kandidat ciji je cukundedo bio gradonacelnik je cudo od deteta
IMAMOVIĆ I NE MOŽE VODITI KAMPANJU JER JE ISPUCAO SVE ĆORKE KOJE IMA..NEPOTIZAM, KLIJENTELIZAM I LIHVARENJE INVESTITORA SU ODLIKE JASMINOVE ESKADRILE..E SAD KOME JE TO DOBRO IL JE NEROGRAISAO ILI IMA LIČNE INTERESE..PO MENI SU BOLJI I BERBA I BATO ZA KLASU..