Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije su Raziju Mujanović zajbavali s tribina: "Raza muškarac", ona se ljutila i htjela izać iz igre, a trener joj: "De ba Razo, boli te kurrac, igraj dalje.."
Još jedan u nizu placenih Klixovih članaka o pederima...
Ma koga vise briga za LGBT? Sarajevo ne obraca paznju na De Nira kad hoda carsijom a ne na te tamo.. Sta se bune niko im se ne obraca, a mozda to i jeste problem. Zeljni paznje, drama queens..
klix moze fino ziviti samo od marketinga pedera, svaki dan je neka tema o pederima, jadno, prodajete se kao prostitutke.
Vi zelite da mi svi zivimo 'zivot u lazi od porodilista do groba' i zato tolike novce trosite na propagandu da bi nam um pomutili.
Zalosno sta ta djeca prozivljavaju, znam jedan primjer gdje roditelji to nisu rekli djetetu kad je odrastao, na kraju se ispostavilo da je fizicki momak zapravo djevojka i mislila je da nesto nije uredu s njom. Cini mi se da nije nikad promjenila spol, zbog onog a sta ce narod reci. A roditelji zeljeli sina...
Pa ne mogu da vjerujem koliki se prostor daje ovoj temi. KLIX KO VAM PLAĆA, SAMO RECITE???
Jako brzo ce ta navala pedera da prestane. Sacekajte jos malo, samo da nacionalisti i desnica preuzmu Europu :D :D :D
Pa ebi ga, nije dovoljno toliko varijate sad nas papke i sa interpsolnim osobama. Imali kakav bonton za interpsolne osobe kao preduslova za EU. A mi balkanski papci nismo nikad uspjeli ovladati ni baznim bontonom :))
Perete.
Ja imam momka i vrlo je lijepa.