Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Turciiii, puknite od jada ali Bosne kakvu ste vi zamislili niti ima niti ce je biti. Ne sekirajte se za nas u RS. Neka kradu politicari koliko hoce, neka nam ne daju ni dinar, ali neka nas samo odvoje od islamskih smra.dova koji su zadrigli u biljni mrs i kadajif. Puu, st.oko pog.ana islamska, sjeme vam se zatrlo ono izdajnicko. U Aziju cete svi vi, tamo gdje se praktikuje islam.
Ovo je dobro mjesto da se prokomentarise Mehmedic(babin sin) Cuj nije on raspravljao bio u zadnjem redu a zastitar ga vratima gurnuo kad je posao da ih zatvori. Stvarno mi ovo ne lici na kontradiktornu izjavu. I zasto su komentari na babinog sina zabranjeni.
Pa sigurno da već odavno Državom ne vladaju političke stranke prije bih to nazvao gomilom interesnih grupacija. Dakle,politička stranka=interesna grupacija.Čast pojedincima u tim grupacijama ali od njih nema ništa pošto su apsolutna manjina.
nije toliko crno, ko sto bošnje hoce da prikazu moja mama dobija 30 KM po sesiji pusha je 15 KM
Olako se shvataju tudje muke,nije samo Sladjana takav slucaj u BiH,ima toga dosta,sa humane strane gledanja treba zeni pomoc i svakom drugom bez razlike koje je vjere,covjek kada je gladan podjednako je svaki,bagra vlada drzavom i to je to.
Mislis na \"svoje\" sto su pokrali sve firme i unistili buducnost za nekoliko generacije, ma ja al svrbi su , to je naaaj vaznije.
ja ti politike u pm.
svejedno je za koga glasas, nista dobroga nece biti ako se sam ne osiguras!! onda radje glasam za svoje ;-))
Izbori stoko pa glasajte opet svako za svoje a ne za promjene koje mogu da donesu dobro svima nama........ Inace zalosno bez obzira o kojem dijelu Bosne se radi........
PINOKIO ZEMLJA ČUDA.
Nemojte tako ljudi budite konstituivni, navijajte za svoje stado, i okrivite nametnutu nefunkcionalnu Drzavu i zajednicke institucije za nastalu situaciju.
Jadni gradjani BiH-e da imamo jednu normalnu drzavu ane lopove foteljase i minderase nasa bi drzava i njeni gradjani sigurno bila jedna od najacih i najljepsih u regoji! Zalosno je da debeli krHmak i lopov s laktasa pravi vile po dedinju i kipru a gradjani BiH-e nemogu izac na kraj po cjeloj BiH-i! BiH4EVER!
nek dodju u federaciju, ovdje tece med i mlijeko...ovdje se razmnozavamo ko\' stakori !!!
Sada cu ja avinom da sve obidem pa cu da vam javim kakava je situacija na terenu.
Kakvi budete, takvi ce vam i vladati! Zivio!