Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako su ona silna pomilovanja BiH kriminalcima...promoviranje slobode u svijetu onda aferim lol ! SIKTER
Upisah se od smjeha j.b.t ! SIKTER...znaci nije putovao uzalud lol.....ne kontam samo cije administracije
Titulu za nadilaženje razlike u ideologijama, morao je ovjeriti u S. Koreji, da bude validna.
Ovo je jos jedan dokaz da crveni kmeri sdp i krimina.lci sbb vode pogresnu politiku, dok ove dvije stranke kopaju i rukama i nogama da smjene predsjednika, stranci mu odaju priznanje. Svaka cast predsjednice. Cestitam. Sad ocekujem komentar od crvenih kmera sdp da je za ovo sve kriva SDA i da je SDA lobirala za ovo priznanje.
he moji komplexasi, valja vama zivjeti sa toliko tereta!
kakve su ovo nebuloze?
heheheheehe,ne sjecam se kada sam nesto smjesnije procitao :DDDD
Lagundzija, Radoncic i Covic together with Dodo mogu dobiti doktorat za razvoj DeMonkracije samo sa univerziteta iz SJEVERNE KOREJE
E da nije smiješno bilo bi žalosno
hahahahahhahhahhahhahhahhahahhaha
izgleda da je u j koreji kao i kod nas lopov=doktor... onda mi je vec jasno....
radi spoznaje, isti dan je on i Hashim Thaqi dobili priznanja kao pocasni doktori prestižnog Sun Moon Universityja u seulu.
Je li i ovo sranje platio od nasih, citaj narodnih, para? Narod zna da jeste hehe
Živko Budimir je od početka htio selektivnu reviziju korisnika prava branitelja i stalno mi je ponavljao: "Eto ti pripadnici Armije i vrši koliko hoćeš revizija, ali nemoj dirati pripadnike HVO-a
Hahahahahhaa e sto se ismijah fino, pa ovo je najveca glupost koju sam procitala u zadnje vrijeme, kakav on pocasni doktor i to jos javne administracije???? Pa covjek blokira i rusi institucije svoje drzave i jos dobije titulu zato???