Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zakasnio si Zlodumire...ti si PROŠLOST bio i osatao,kao i tvoja dojučerešnja stranka POTURICA...iduće godine na izborima,tvoja nova stranka i HSP će osovjiti 0,1% hrvatskih glasova...jedino imate šanse ako budu glasovali muslimani za vas,al čisto sumnjam...
zar oni nisu sami napustili?
"Ideološki pravac" reče Ćane i ostade živ Skidam kapu do poda za njegovo ponašanje tijekom rata, ali ni tada kao ni danas ideologija i um nisu bili na prvom mjestu. Čuj ideološki pravac... Ćane Ćane, našta spade. Za sve što si se borio, glavom razbijao kamen, ranjavan da si sada bacio sve niz rijeku (ne Neretvu već Miljacku). Bolje bi bilo da si otišao u neku škripu i ne izađeš dok ne razumiš što je tonu stvari ideloški pravac...
Normalan i očekivan rasplet: Hrvatska stranka poturica i njeni članovi lagano se spuštaju u kanalizaciju, gdje završavaju sva g o v n a ovog svijeta... Na žalost ambasadora Majmoona, njegovog majmoončića Valentina i islamofašista Zlajoglua, koji su ih doveli u Vladu i druge institucije.
Koja je vas budaletina školovala i gdje je kraj vašoj gluposti? Cuj "šesterica"......plakati ili se smijati pitanje je sada?
smmradovi iz Halal Stranke Pra(h)va , trebalo im je par godina za ovakav potez... Hrvati, borite se za Hrvatski Entitet inace ce vas nestati a podlaca koji bi vas prodali ocigleno ne nedostaje ! cist dokaz suza to su ova pogan iz HSP-a !
Piše se ŠESTORICA ali definitivno ne znam što forsirate ovo šesterica. Nije osmerica, deveterica, deseterica itd..... Dakle nije ispravno, neću da čujem. Molim Vas izmijenjajte ovo po rodovima??