Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
aha jest, dobra ko zgazen cevap! unakazena planina
Ma vlasic je fakat ok planina, sto sse staza tice i smjestaja tice... ali liftovi su katastrofa, imaju i sidra i tanjure, ali lose brateeee, jos ako si border, dobro ovaj rece, 20 zica i trazi transplataciju koze na unutrsnjoj strani butine... bilo kako bilo, jahorina ove godine i to je to... na bjelasnisi ugasise austrijanci topove i to online iz beca zbog duga, a jahorina ima sve... eto malo ucite od jahorine i kupresa, budale neprofesionalne, vi cete ove sezone izgubiti bar par milona, jer dosta nas ode kod srba milje trosit, jer nam se jebe vise cije je sto, zelimo uslugu i kavlitet i to je to! caooooooo zoiiiiii vucko se u grobu okrece!
liftovi su kita.....samo sidra,,,,odpadnu ti noge ...za jedan dan tiiii isti liftovi te bukvalno otjeraju sa vlasica,,,ono slome te kurcu nevaljas
cuj to??! nisam znao da su takvi liftovi :(
bio sam gore par puta i bas je super. spavao sam hotelu pahuljica i sve pohvale za osoblje. prvi put sam se za svoje pare (na nasim prostorima ex yu) osjecao kao gost. samo naprijed!
ma bzvz! Cujemo se kad postavite normlane liftove a ne one iz proslog stoljeca! 40 maraka dnevna karta za hrdjavi lift i to u tih 40 maraka nema osiguranja od nesrece! vlasic cao, vidimo se za jedno 10 - 15 godina