Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a tek \"očekivanja\" vlasnika apartmana na Dobrinji 6 (Babin do), kako im izmače 100 eura dnevno
a tek \"očekivanja\" vlasnika apartmana na Dobrinji 6 (Babin do), kako im izmače 100 eura dnevno
staze su uredjene, cijene su previsoke, trosjed je spor, ostali sadrzaj je k...c
halo levati ,usluga prahistorijska ,cijene ludilo pa vi niste normalni
@Seriozni: Sto se tice staza i kofiguracije istih Jahorina i jeste za Bjelasnicu izletiste, a to sto imaju vise hotela, koji su izgradjeni poslije rata i koji su gradjeni na vec postojecu infrastrukturu koja uopste nije dovoljna da izdrzi one sve objekte gore i sto jesu organizovaniji ne znaci da su centar za Bjelasnicu. Kako Jahorina moze biti bolja kad poslije skijanja dodjes u hotel da se istusiras a tebi nestane vode, razlog vec pomenuta stara ifrastuktura koja ne zadovoljava potrebe, pa recimo i to da na jahorini nije sproveden plin itd. itd. samo da se zna, da ne bi bilo nesporazuma, skijam i na jahorini i na bjelsnici.
Mene zaista interesuje koliko od vas ovdje zaista skija, voli skijanje......ili s mindera pametujete.......Jer da jeste skijasi nebiste se usudili pricati o dvosjedu za koji koliko vidim neznate da radi, o topovima za koje neznate da li rade i kakva je situacija s njima.......itd.............itd....itd.........
Zar su topovi kupljeni? Mislio sam da su preuzeti, uz dozu velikog lopovluka i neisplacivanj istih :))))
Jahorina je\'no fino iztletiste? Bjelasnica skijaliste????? Jahorina je za bjelasnicu Ski centar, dok je bjelasnica nula. Neka daju privatniku, koji ce od toga zivjeti i bice mu u interesu da mu radi bolje i da ima vise gostiju, a ovima sad je je.be . Oni sebi stave pare u padze i ovako i onako.
ispravka kada sam rekao nekoliko sedmica , mislio sam nekoliko vikenda zaredom
Staze se ove sezone rade bolje nego ikada. svake se veceri staze pripreme, ali imamo situaciju kada tokom noci padne novih 10 -15 cm snijega i onda to izgleda kao da nije nista radjeno. Ove sezone je lift heliodrom skoro svaki dan bio pogonu, sto ranije nije bio slucaj. Dvosjed je vec nekoliko sedmica zaredom bio u pogonu kao i sav vertikalni transport , sto ranije nije bio slucaj. Fula naravno da ima, ali isto tako moramo nekada i pohvaliti Bjelsnicu, naravno kada to zasluze. Jahorina: jeno fino izletiste, Bjelasnica: skijaliste, barem za one koji znaju sta je skijanje.
Stavite cijenu dnevne karte za odrasle osobe izmedju oko 20 KM, pa cete vidjeti sta je sezona - bit ce vam sve puno! Jednostavno!
ma ok je to sto ti kazes...al svaki posao se radi sa nekom racunicom. kako napraviti pare. ko god da vodi bjelasnicu nema taj proracun bas dobro procjenjen - ocito da prave gubitke. ako misle da mogu srediti gubitak SAMO sa povecanjem cijena - onda su vrlo naivni. trziste se izjasnilo, nema tu neke filozofije. nesto jako slicno kao slovenci u epizodi sa vinjetama.
abcd......haj mi molim te reci kada to staze nisu bile upeglane.......a s obzirom na kvalitet snijega. Nemozes ocekivati kada je meksi snijeg da staza drzi cijeli dan, ili da ratraci krenu onako u pola dana pa da je rade. Uostalom za iole dobrog skijasa, nema lose staze.....
Znate sta........ko voli skijanje izdvojit ce pare i skupiti da ode i uziva....a da se ima u cemu uzivati, ima. Mi smo naopak narod da nam daju djaba opet bi se nasao neko i rekao, e vidis vala su nam mogli dati sta i da jedemo....bas su stoka....Nemojte tako. Treba biti kritican, ali malo pretjeraste.....
O Znajući..gdje si to plaćao 55 EUR dnevni ski pas? Da nisi skipas kupovao kod tapkaroša? Ski pas u Austriji je od 32-40 EUR (ovisno od renomea skijališta). Šestodnevni ski pas za odraslog oko 180 EUR, za djecu do 12 godina manje od 100. U Italiji slično, u Sloveniji oko 20% jeftinije. Ako gledaš cijenu u odnosu sa kilometrom uređene skijaške staze, kvalitetom smještaja i ostalim u ponudi...neuporedivo je jeftinije od Bjelašnice. Druga stvar...na Bjeli ne postoji dječiji sezonski ski pass nego mališani plaćaju 570KM kao i odrasli, niti postoji starosna dob u kojoj djeca mogu skijati besplatno. Znači...imaš dijete od 5g, i ono uredno treba platiti 570 KM za sezonsku!? Cijene takmičara i trenera također previsoke, pa je dio sarajevskih klubova bio u varijanti da organizuje treninge na Jahorini ove godine. Dalje ...od noćnog skijanja bez popusta za vlasnike sezonske karte, već legendarnih topova, ljubaznosti osoblja na žicama, ...helem, neću dalje...preopteretiću server pisanjem...