Pejzaž izuzetne ljepote
0
Zimska idila na vodopadu Skakavac
Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kolko ljudi u ovom gradu nemaju pojma ni gdje se nalazi, niti su ikad nisu bili gore, bruka. posjeta ovakvim mjestima je sastavni dio zivljenja u sarajevu (ko sto covjek mora otic u zemaljski, muzej mlade bosne, vjecnicu...) inace si gradjanin grada samo na papiru.
mostarac....ideš iz grada pored Pionirske doline pa prodješ kroz jedno selo i ides samo uzbrdo, ideš i dodljes do jedne drvene kućice gdje se može popiti kafa ili šta već. Poslije toga nastaviš putem pješke i ne možeš fulati. Imaju table i sve što treba za orijentaciju. Inače, blizu grada a osjećaš se kao da si negdje daleko u divljini.
Odlično je, Šuhreta doji gore non-stop :D
Praznik za oci idusu, a najvise za zdravlje. Jos kada bi svi posjetioci-izletnici pokupili svoje otpatke kad podju ili da se stroziju kazne oni koji ga ljeti oneciste. Putokaz do mjesta je jednostavan, neka tako bude i ostalo. Uzivajmo u nasoj prirodi
a kako je tek ljeti predivno gore :)
Želio bi zaraditi novac, ali ne želiš ici na razgovore? Uciš ili si trudnica, ili ti je samo potreban novac?Onda ti je ovaj posao odgovarajuci. Treba predati oglase na internetu, online novinama, forumima itd. Samo toliko. Dnevno 2-3 puta pogledati sanduce za e-mail, odgovoriti na pristigla pisma. >>>> Ako ste zainteresovani javite se na mail: [email protected]
Prdoh...
Odlične slike, odličan vodopad. Nema zemlje bez Bosne
prelijepo....
prelijepo :)
nigdje vodopada.
kako se zove ta rijeka ili potok?
apsolutno idilično:) dopala mi se i usamljenost i čistota prostora
Nestvarna ljepota prirode, odusevilo me je kao iz bajke je sve, prelijepo!
Nestvarna ljepota, odusevili su me snimci, prelijepo kao iz bajke !
ja sta ces
Slazem se, treba posjetiti prije svega ljepote nase Bosne i Hercegovine. Skakavac je u najmanju ruku predivan. Ali eto, da se organizuje slican pohod kao na Bjelasnicu, komentarisali bi isto. Da podsjetim, komentari su se bazirali na to da su svi seljaci koji su tamo otisli, da nikad vidjeli snijeg nisu,; zatim sta je k\'o obukao, da li je neko lijep, kako se ko sanka, skija. A sad pisete kako je sramota sto niko to nije posjetio. Stoga, prije komentarisanja o ovome treba se nauciti kulturi, postovanju.