Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
red na ski kasi 15 min, red na ulaz u trosjed 15 min, sjednes na kafu cekas konobara 30 min da se smiluje i dodje, da bar hoce dozvoliti self service, nego moras cekati konobara kojeg nema... itd. od naseg ugostiteljstva na planinama samo cir na zeludcu mores dobit :D uglavnom da nije sve tako crno, bjelasnica prelijepa, kao i nasa jahorina, trebevic i BiH cijela uzduz i poprijeko.
LIJEPO! SEZONA U PUNOM JEKU SAMO ŠTO JEK GLADNOG I BOLESNOG U BOSNI I HERCEGOVINI TAČNIJE FEDERACIJI BOSNE I HERCEGOVINE NIKO NEĆEDA ČUJE.
aaa kako je dobroooo!!!!!!!!!!
Pa kad je počela sezona kad je u punom jeku? Ja prespavala.
Ja bih samo da pozelim svima sretnu novu godinu :)) Ko nema nista, da dobije sve. Ko ima previse, a ne udjeljuje narodu kome je potrebno, da ostane ez ista.
bez*