Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
život mi je otišao dođavola
Turkovic je vrhunski bandit i kriminalac, vrhunski nekulturan i vrhunski bezobrazan.U zatvoru ce se nauciti lijepom ponasanju.
FADIL VOLI MASLO I U ZENICI JE MASLOM MAZAO GUZICU DA MU BOLJE UDJE
E moj ccc, valja nas sve pohvatat
Ovog malog miša ili pak PROSTITUTKU od Zijada treba spržiti na električnu stolicu
Ko mi kara moju suprugu sejlu dok ja nevin trunem u zatvoru???? Kad izadjem iz zatvora za jedno 30-40 godina sve cu vas porokat!!??
jeli vam sada jasno tko je digao,ukrao tajne uredjaje za prisluskivanje i snimanje iz poste na obali vojvode stepe,uz miljacku,tko je tada mogao da iskljuci struju,da iskljuci video kamere . . .eto vidis tkomoj amere . . sejla se snasla vidjamo je stalno a i ti se nisi u svabiji trebao zaliti na desanku sakic.sada ti dobro dodje . . ipak ti zelimo ,,brzo ozdravljenje,, pa da vidis kako je nama ,,malim misevima,,jer ti si sada VELIKI MIS ILITI STAKOR. zato okreni straznjicu zidu da ne dobijes sidu . . .svaka cast SIDAMA to su prave gospodje . . zdravo NADIMAK
samo vi pisite vi kontate zika ne zna sta vi pisete i ko to pise pa kad je imo aparat za pracenje bilo kojeg broja bilo kojeg poziva i poruke mogu njegovi saznati i ko ovo pise preko ip adrese ;) u pamet djeco...zivio zijad!jer dok je bio na slobodi mnoge stvari su bile drukcije sad ga nema i svaki ološ trazi prostora
ma nikog postenog nije rokno trebalo ga ostaviti da poroka sve krimose onda bi on rokno i svog nalogodavca scepu radoncica i kraj price, sretan kraj , a njega u prdekanu dozivotno pa bi i po zatvoru roko kriminalce do kraja zivota.
@ja sta min nik uzimate, hraknem vas sve u celavicu pljuc pljuc pljuc pljuc pljuc pljuc
Fakat bruka da nema nista o Ziki na Wikipediji ! valjd i on zasluzio da se tamo pomene sa kojom recenicom; pa kad svakog levata mogu stavljat trebo bi i on.
@ja halo bolan ja sam ja, i nemoj mi krasti nick .....
Meni je ovaj Zika zakon, podržavam ga u potpunosti, samo da ga oslobode. Red je da i mi imamo nekoga ko smije da roka, ne ove što pucaju po nogama. Pravi mačo kriminalac Zika heroj, sloboda za Ziku!
lakija je prenijelo,vi radite sta hocete njega prenosi
Zijad Turković je bio \"hitman\" i izvrsnik komandi od vlade u Sarajevu (SDA). Kad je poceo da ub.ija oko sebe oni koji su mu smetali, SDA top se perao za pad vlasti a kamoli skandal koji je mogao izbiti. SDA je jednostavno predao (izdao) Turkovića nadaleznim ogranima policije u KS. Nezvanicni papiri i dokumenti tvrde da je Turkovic jeden od 10 najgorih u bica na podruciju ex. Yuge. Najgori zlocinac je Hrvat Petar Brzica, koji je nozem ub.ijo preko 1200 Srba u Jasenovcu.
I, šta bi kad si sAšo s LSD-ja? Izmetu genocidaški, nemaš pravo glasa, ni ti ni tvoja genocidaška kvazi-nacija.
A jest Tito odgojio krasne likove, čudo jedno, na ranu ih privit...