Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da nije zalosno bilo bi smijesno. sam sebe kupuju. Hidrogradnja je drzavna firma i potrebno je samo da prenamijene prostor, radnicima i dobavljačima isplate njihov dio kolaca i ugase tu pantljicaru.
Možda da je ponude Staniću da smjesti magacin LG prizvoda.
smjestice nji narod van granica bosne.i napokon napraviti zemlju od 10ministarstava jel vise ni javne kuhinje neprimaju
pa 70%posto ovih što šatro rade,treba ostaviti kuči,ali ako nemože otkaz onda nek rade od kuče ONLINE i problem rješen država ti kupi laptop i plati konekciju interneta.
Trulez drzava,trulez u vlasti a narod sit i pomalo napit...pljuccccc..
ne moze se toliko guzičetina smjestiti u ovo prkno od zgrade. podavit će se. sve po troje moraju sjediti u kancelariji od 30 kvadrata. da im nije ono crkavice od klima uredjaja, cistacica, kafe kuharica, toplog obroka, kupona, sluzbenih auta, regresa, placenih godisnjih odmora, kancelarijskog materijala na izvolte, placenih telefona i osigurane penzije za sebe i cak potomke, pocrkali bi jadni ljudi. razuMIte ih.
nije vise u pitanju ovaj kriminal pranja novca preko kirija. pitanje je do kada ce se 'institucije' siriti geometrijskom progresijom. zasto ovi zapadnjaci cute i pustaju da se administracije uduplava svake godine ??
SDP na aparatima nema vise kirije, ma na livadu koliko rade , mada sad kako nema DF-a u vlasti treba im koju benzisku i kafanu kupit od tamo oni najbolje djeluju i najproduktivnij su .
i za ove muslimane koji ne zalaze po mjestima gdje se toci alkohol koji minder