Komentari (437)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije to pitanje samo Bosnjaka, nego i nas Srba, da se razumijemo. Ovi katolici njih 18 000 ne mogu nista osim laprtdat protiv ove drzave. Gonite se i vi i Peljeski most, probajte Slovencima ovako nazor progurat nesto.
pomoz' bog srbine, nema te u zadnje vrijeme? :))
Ajde majke ti sta imaju srbi sa peljeskim mostom neka ljudi grade ja sam srbin i nikada nebi zabranio nikome da jednim mostom spoji svoju teritoriju naravno da ne smeta bbrodovima
PRIKAŽI ODGOVORE (22)
Ako voite Hrvarsku, mars preko granice, nikome nece biti zao! Kad vam vec na licnoj karti stoji BiH, tako se i ponasajte, stoko futava!
Ma mi možemo ići gdje hoćemo i raditi gdje hoćemo, a vi, futavci balijski.
i ti u Tursku pelaj
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Oni bi malo piskili, malo kamoli, malo se svadjali, pa svi na pecenje za jednu KM.
Ja sam da sta god mozemo opstruiramo dok god je kolinda na krovu hrvatske.. Ona nas naziva teror zemljom i ocekuje dobrosusjedske odnose.. Fuj pravi latini
peljeski most ce bit izgradjen znaju to dobro svi, samo sto obicni covjek ne konta da kravatasi skupljaju na osnovu toga poene pred izbore
Oni fahrovci neka gledaju svoja posla, a onda opšte interese. HDZ-ovce nisu osjetile šta su spremili? Zastrašivanja Bošnjaka u BiH od strane pomenutih je najmanje suluda stvar. Uostalom nemožete prijetiti ovim ili onim ni vi unutar BiH, a ni oni koji sjede u SaboruHR. Dakako, ako niste saznali šef vam ha Čović je danas dobio žešće packe u Predsjedništvu od strane nekih, strašnih, ambasadora i izbora će biti sa vama Kradezeom ili bez vas! Sretno vam na izborima.
PS. Željko će biti stari - novi član Predsjedništva BiH. Tako je naređeno!
Sram vas bilo nemate pametnija posla, sad smo našli da se vadimo ko fol zatvoriće nam luku u Neumu, a do Neuma dolaziš kozjom stazom. U jednu ruku je ovo i dobro karte su se otvorile i posložile.
Ja kreno na plazu u Hrvatskoj na more i prostro peskir da zauzmem mjesto i posao malo da prosetam, a kad se vratih domaci turisiti se naslagase oko mene u obliku kroasana (ili banane, kak vise volite) i uzesemi mi izlaz na more. Odmah mi se sve razjasnilo.
Treba vratiti granice iz 1382 godine i pripojiti Dalmaciju matici Bosni i Hercegovini.
Opozicija u BiH je već sada postala jača od vlasti hahahaha
Ja bih volio znati sta ove nase hrvate cini hrvatima??
Evo i ja. Stvarno pokusavam da shvatim ali svaki put logicki skontas da su to napacene katolicke bosnje 😭😭😭😭
@0naj I prije rata, i sto godina prije, na popisu stanovnistva u BiH gradjani su se izjasnjavali kao Srbi i Hrvati. Mi smo svi isti narod, poticemo od istih predaka, samo sto su dolaskom Turaka na vlast u BiH, mnogi presli na islam i sto je sasvim legitimno i to treba postovati, ostali u toj vjeri. Treba, takodje, postovati i one koji su ostali to sto su bili.
SDA je vec dobrano uzdrmana i trebaju vanjskog neprijatelja da bi se održali na vlasti... sami pali,sami se ubili
ne bi me iznenadilo da je neko iz hdz stavio potpist na neke dokumente u ime nekoga drugog u drzavi, treba traziti svakako od eu dokumente na uvid na osnovu cega su dali pristanak....sve dok se ne budu zatvarali oni koji rade protiv drzave necemo naprijed
Bakire raspast ce vam se protektorat oooooooo Bakireee crni Bakire hahahahahaha
Unutarnji neprijatelji su najgori, bez obzira da li se radi o jednoj osobi, grupi ili narodu..
Zaista je mizerno od Hrvatske koja ima hiljade kilometara obale da davi Bosnu na ovaj nacin i jos da tupi za dva skolja u Neumskom zalivu. Nije problem praviti most, ali treba to uraditi ljudski i korektno i ne na tudju stetu. Ako ima volje i postenja to je cisto tehnicko pitanje, sve drugo je izivljavanje.
Vratit će se nekad pojam: domaći izdajnici. Kad tad će u udžbenicima historije, djeca izučavati i ove događaje i učiti o ovim imenima kao o izdajnicima svoje zemlje.