Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u slucaju da smo zaboravili ! uvijek imajte pri ruci set za pomoć u slučaju zemljotresa. on treba da sadrži ako ste: musliman: serdžada, tespih i zlatna kašika pravoslavac: brojanica, krst i repetitorij mita o kosovu katolik: brojanica, križ i Uvod u majorizaciju ateista: slanina, flasa rakije i Kapital sretno svima!
ostali nek uzmu: omiljeni album sa slikama iz mladosti, nek se smiju i sale i usput procitaju "sabrana djela bh prvaka" :) ;)
mala ispravka, kod katolika se brojanica zove krunica, a ostalo je u redu, s tim što treba naglasiti da kod ateista kapital dobro dođe da se poturi pod mezu uz rakiju.....
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
i eto ponovo crvene zvijezde na karti BiH i to bas pred kliksovu izbornu anketu..bice belaja
ma to oni samo markiraju epicentar,hahaha...
najava da ce kipar pogoditi zemljotres 4.0 u utorak?
malo se popilo,kontam i ovako ionako je zemljotres..
Lijepo li je vidjet ovu drzavu ovoliku :) eheh
Zenico nedaj se !
samo znam da je nesto gadno opet bilo... vec je dosta hitni projurilo ... vjerovatno rudnik... a ti mutevelija idi beri baje glupsonu
krivo zenici sto bosna danas igra u tuzli xD
Koliko ih je sinoc bilo na sinoc na humanitarnom koncertu, pa sto navijaci celika psuju markale itd bolje nisu ni zasluzili.
hvala, i drugi put.
Ovaj put nisam prijemtio,hvala klixu na iformaciji
ljudi moji sta je ovo,da nije opet desant na drvar???
Pa hebo vas ta crvena petrokaka, a pod njom ubijani u Jugi Bosnjaci, Albanci i Hrvati
da nije scepo bio u Zenici pa od silnog pljeskana gradjana zaljubljenih u njega i gradd se treso,ali nevjerujem daj ovo sto pisem bilo vise stepeni.