Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi ste prvi usli u kolo sa tim istim Fuadom i njegovom ekipom da skinete SDA...neka ste ...a sada hajmo nazad
Kakav užas ispade SDA zlatna za ove iz trojke , osmorke
Ako veceras izgubimo od Lihtenstajna, slijedeci selektor reprezentacije ce se prezivati Isak. Ime nije birno.
Sretan vam nerad paraziti glupi jedino od vas su gluplji vaši glasači jer ste ih uspjeli prevariti.
Pa svi znaju da je ovaj zenički sdp fudin privjesak, šuta ih ko loptu, i moraju da rade kako on kaže.Ko ne vjeruje nek pogleda samo jednom gradsko vijeće, oni i ne trebaju biti sdp, ovu tvrdnju dokazuje baš ovo da se kose sa svojim kantonalnim sdp zbog fude
U predizbornoj kaže Gavrilo otpadnik SDA ko zaposli svoju rodbinu bogom se kunem leti odma sa položaja. Samo jedna od prevara Gavrilaa SDP kaže ma država je samo jedna njiva nema veze ko će je orati i pitaju Isaka ima li još sinova da mu ih uhljebe a naša stranka farba trotoare u dugine boje. PRIJATNO GLASAČI TROJKE
I oni kazu "jedna od najvecih organizacija", organizacija koja maksimalno osvoji 3.000 glasova svake izbore u gradu sa 108.000 stanovnika. Stranka za koju svi u gradu znaju da je Fudina. Stranka koja je odavno izgubila svoj identitet. I za govornicom u vijecu prvo pohvali Fudu, pa nastavi pricati. Mehic iz Jestrebca sam izjavi kako mu je bitno da se sto vise puta pojavi za govornicom u vijecu da bi bio viđen, a razlog je nebitan.
Iz pouzdanih izvora glasi da oni neče sa SDP-om
Kada kažu da neće, onda to znači da hoće
Tacnije receno Alijagicu i Mehicu ne ispada nos iz Kasumovicevog prkna. Bojite ga se tako recite. ALIJAGIC NAJNESPOSOBNIJI LIK U SDP IKAD.
generalno sve stranke treba da imaju politiku zatvorenih vrata za preletače. Jer svakom se obije kad tad o glavu pa se razbije vecina zbog preletaca. Pred izbore, na kraj mandata, budi covjek pa izadji iz stranke i idi na izbore sa strankom koju smatras ispravnom.
Bal vampira i drakula. DA SVANE DAN Hahahahahahahahahahahaha
Valjda u kantonu a ne na kantonu. ' bem vas nepismene.
Vec priprema za lokalne izbore.Lijepi strah...