Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao u nadrealistima prije rata," predlazem da prije pocetka strajka gladju pojedemo po jos jedan sendvic".
@Bershka Nije, ali imam govnetine da ti prodam ako ces jesti.
nekada su rudari bili ponos i dika ove zemlje, pokretačka snaga progresa, revolucije .. vi ste gomila neorganizovanih jadnika koji prose i sramote se
hajmo mi trehnut po bukrek prvo pa cemo na strajk ;D
DOK GOD MI NE BUDEMO POSTOVALI NASU DRZAVU, NI OVI OKO NAS JE NECE POSTOVATI, NE ISMIJAVATE SAMI SEBE. VRIJEME JE DA SE PROBUDIMO. OVU PORUKU SIRITE NA SVIM CLANCIMA I DOMACIM BIH SAJTOVIMA.
kazu iz sarajeva kriv je fuad kasumovic nahusko ljude protiv drzave
Tacno se znalo da ce podvit rep, stoka nije bolje ni zasluzila. Stvarno treba biti lud pa za onu crkavicu sici u jamu, u onaj dzehenem iz kojeg nikad ne znas hices li izaci a jos ti ni doprunose ne uplacuju. Stoka i jest za jarma, da vuce i ore.
Oporavit se koji dan pa opet na dijetu. Zdravo i ekonomično. Mini ramazan.
Na koliko minusa u celzijusima su ga smrznuli?
Fino ajmo se opet prodati za 3 pastete i kilo brasna u pm...
Pomozite ljudima!
Sve se nema a grijalice u 3 skale rade he he
Gledajte vi te slike i tog prizora. Tih faca, namjestaja, onog televizora tamo... Titovi rudari. Za vrijeme Jugoslavije bili gospoda i uzor svima, dok su danasnji politicari - i njihovi ocevi - trunuli po zatvorima.
Nekad i na novčanicama bili, a sada ih nema ni na tariguzu i onda kažu demokratija bolja. Kako za koga bolja.
u EPBiH se jako zabrinuli i dozivjeli,stres i kazu neka narod vidi sta sve oni moraju da slusaju za prosjecnu platicu od 2.200 KM, nadaju se da ce vlada FBiH nesto da,ucini i za rudare ali i za njih
Ko se sprda sa rudarima, dabogda im oni jamu kopali, 2m ispod zemlje! Toliko!
ckepi lakovjerne