Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo hanka paldum u jednom zalogaju pojede
OCAT
OCAM
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
E OVO JE ZVRK
Zvrkčina... Nadam se da nije šareni..... Jer onda nije to
Daj mi dulum pite i naviljak salate
Šta bošnjo drugo zna nego pitu razvit :D
Svaka cast, ovo se zove kulturno uzdizanje, a ne one kjafirske budalastine kao zemaljski muzej i slicno...
Bravo :)
Ha,ha,ha,ha zvrk, smotan burek u velikoj okrugloj tepsiji.
I like burek.
E STVARNO JE OVO BITNAVIJEST?! HAHAHAHAHAHAHA IMA LI IŠTA PAMETNO (OSIM FILMADŽIJA KOJI NAM JOŠ OBRAZ OSVJETLJAVAJU) DA BOSANAC NAPRAVI??
De Hašmeta ne jedi govna matere ti.
Jel ko kod nane ?
Normalno u instambulu gdje vam je i mjesto
Kiseljačino, ISTANBUL...i ne miči dalje od Brnjaka ;)
Take away please!
Njam, njam.
prvi zalogaj i moj bi babo ko da gledam našo dlaku. zaćero sve u kantu
Morel' JEDAN zvrk.......za ponijeti ;-))
Mmmmmmm burek i kefir :-)
NIKAD, ali bas NIKAD da naucite da: NE POSTOJI "burek s' mesom" NE POSTOJI "burek s' sirom", NE POSTOJI "burek s' krompirom" ali zato POSTOJI: sirnica, zeljanica, krompirusa, tikvenjaca, BUREK, i prestanice vec jednom da bureku "pravite druga" s mesom,ili krompirom ili sirom.
Sirnica yummmm :-)
Commie kojeg se redovno banira na klixu a on se vraća stalno na hrvatskim forumima žali što Bošnjake nisu poklali: http://www.forum.hr/showpost.php?p=51353737&postcount=6129
Koje ti gluposti valjaš, tamo neko anoniman ima sasvim slučajno nick comi12 a ti odmah uzimaš zdravo za gotovo da je to ovaj commie, taj comi12 može biti bilo ko, možeš biti čak i ti jer ti je u cilju da ocrniš nekoga, ofirno. Ne provaljuje se života ti, dovoljno mi je vidjeti pravopis tog anonimca da znam da se radi o drugoj osobi.
Redalert......Commi je dovoljno pametan i skolovan da ne bi sebi dopustio da ga svaki polupismen komentator provali,a ti posto se pravis pametan daj pronadji mi i jednu slicnost kako u pisanju tako i u gramatickom ponasanju sta to veze commia sa tim tamo commi12...