Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zeničani SVAKA ČAST
Vi sad primjetili podjelu, pa to su -c.e.t.n.i.c.i- podjelili do 1995.g, a nas Lider otisao i sve potpisao u nashe ime u Daytonu...!
@zenicanin De nam ti dodji i pojasni sta je to dejton, kad si tako inteligentan :)
Deyton je spas za muslimane u BH oni i trebaju da ga slave jer da ga nije bilo Muslimane bi pojele susjedne zemlje SRB i HR do danas ih nigdje vise nebi bilo ! Deyton je potpis samo za nastavak hladnog rata koji traje i danas dan . Dokaz je i ova zastava na slici poslije 17 godina i dokle sve tri strane u BH se kite ovakvim stvarima nikome nema napredtka, Deyton je napravljen da u BH nikada vise nema mira i da mrznja vlada nama .
ma ste se ta balavurdija imaju zalit,po citav dan ispijaju kafe po jazzu,manuelu.kinu,centru itd. a među njima ima i onih koji vec 3 godine idu na pravni fakultet a jos uvijek su prva godina, ustav kao takav,kao oktroisan ima svojih mana nije savrsen,al treba izvuci najbolje,treba malo prelistati te anekse vidjeti sta ima sta nema,malo proucavati. Tadašnji predsjednici Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Srbije parafirali Dejtonski mirovni sporazum kojim je okončana troipogodišnja agresija na Bosnu i Hercegovinu. \"Ovo nije pravedan mir, ali je pravedniji od nastavka rata\" HEJT !!!
Sve djeca,imal ko od starijih ovde ? Ova djeca idu u 2-3 razred srednje škole i oni znaju o Dejtonu kolko i seljak o nuklearnoj fizici. Culi su na vijestima nesto o Deyton,mirovni sporazum,podjeljana drzava,ukinuta republika blah,blah,price koje slusamo svaki dan. Svatite da ovde nista bez rata nema i da su ovi isti protestanti tek planirani kad je potpisan sporazum. Protiv Deytona se treba boriti ili na bojnom ili na polju pametnih ljudi sa akademskom diplomom a ne nekom djecom po ulicama. Bolje da ste ih poslali na predmetnu nastavu kako bi nesto naucila a ne bili slijepe ovce koje prate \"velikog vođu\"
ja se na popisu iskljucivo izasnjavam MOSNJAK pozivam i vas sve sunarodnike kojima si mosnje u gacama da se izjasnite MOSNJACI
u sarajevu slab odziv a u zenici ih bilo 15 bolje odustani luzeru, glupa ti je ideja i nisi ni po cemu poseban
za ampak Tvoj nije zapad, tvoja je šuma na romaniji...
za JVMBUUSZ E pa pofaluto si ga ti Osmanski potomku, i još ćeš tek da flautaš da će ti zubi otrniti... Republika BIH će biti MUSLIMANSKA kad tad... a ti ćeš živjeti u beogradskom pašaluku...Yildirime, i pozdravi ti svoju kevu iseju i pitaj ih jesu li poželjele FESLIJE :D:D:D
Drage patriote kojima je BiH SRCU I DUSI treba da pozdravi ovu incijativu mladih i postenih cura i momaka,a svakim drugim kojima ne zele dobro nasoj jednoj i jedinoj BiH TREBA POKAZATI DA SMO TU I DA CEMO BITI TU ZA VJEKE VJEKOVA,A NJIH NECE BITI
za Krst D..ab.o.g.d.a. ti ga napravili pred kućnim pragom ! Opanak seljački....
stvarno ovih maloumnih nikad nece nestati...kakve veze ima kad su rodjeni, valjda zive u ovoj nam drzavi kakva jeste (usrana) i sigurno nisu zadovoljni...i sreca pa vas nema puno sto prizeljkujete podjelu BiH...mozete dijeliti Bosnu i Hercegovinu samo na klix-u.
Za Dodu Banja luka,jasam cuvao i 92 a sada ti se moras paziti blizu smo Banja Luke Bosnjackog grada,a sto ne raspisete referendum
Sreca pa ih je malo i nece zapocet rat. Svakakvih budaletina.
nece niko islamsku,kako vi proturate,ali hoce Bošnjačku sekularnu drzavu,drzavu sa Bošnjačkim ustavom,da je naglašeno da je Bosna zemlja Bošnjaka i ostalih,u jednoj Albaniji imaš 75 posto muslimana,pa nije islamska,pa Kosovo na kojem su muslimani i preko 90 posto stanovništva,pa nije islamsko,sa šerijatskim ustavom,nego sekularni,i Bošnjaci se od pamtivijeka bore za sekularizam,i slobodu izrazavanja vjere,treba samo vratit onih 4 miliona Bošnjaka iz Turske i bice rahat Bosna!
Pozdravljam ovaj skup, jer se mora od necega poceti. Nadam se da ce doci dani kada ce ovakva okupljanja brojati i do nekoliko hiljada, pa i stotina hiljada gradjana BiH. Zasto? Zato sto su svi narodi BiH u istim problemima, svima manipulisu pozivanjem na nacionalno pitanje, a pitanja obrazovanja, zdravstva, zaposlavanja...ostaju po strani! Ocito da im vec 20.god.to polazi za rukom. A ovima kojima nasa \"ratna zastava\"zapada za oci, porucio bih da je ona odraz postojanja tisucljetne zemlje, od dinastije Kotromanica, a ne simbol samo Bosnjaka! Nasi susjedi mogu imati zastave od 90-tih, samo mi ne.