Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A slucajni prolaznik i reketas zlogumdzija??? Njega ne interesuje nista sto ima veze sa drzavom BiH, a kriminalac radoje (fahrudin) radoncic??? I njega isto nista ne interesuje sto ima veze sa drzavom BiH. Ovaj dvojac je odan zlocinackoj organizaciji sanu iz beograda i ovaj dvojac su dokazani antibosanci, nek vas je sramota izdajice.
za titu
Jad i čemer vidi ruka pa NOB se borio protiv takvih a vi im sad ko fol odajete poast smješno
slavna zenica, gdje presvijetli muz, miloscu B.ozijom ban Kulin sasijece bizantskog cara a bosna porazi mocnu bizantijsku imperiju. Zenica nas banski i kraljevski grad. Svim patriotima zemlje bosne cestitam dan drzavnosti rijecima njenog najveceg sina kralja tvrtka I. slavnog \"naceh kraljevati blagodarovane nam zemlje bosne, praroditelja kraljevstva mi gospode bosanske\" Kralj Tvrtko I. 1353 - 1390 slavni sin bosne p.s. bosne je bilo i bit ce samo nas nece biti bosna je vjecna zemlja anticka
Ima li izvjesca iz Banjaluke i Bijeljine.
nesto mi toplo oko srca kad vidim ove muslimane sto im je dusha ubacivati se medju gradjane