Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto da se zanimaju, da bi mediji mogli postavljati šokantne i odvratne članke??? I uostalom otkud vama pravo da slikate ove ljude i objavljujete njihove slike bez dopuštenja???
Pa makar da se ispravan tekst napisao o zainteresovanosti medija, a dopisnik da je makar napisao ispravan naziv kampanje, po drugim medijima ova kampanja nosi drugaciji naziv \"Budi odgovoran-osvoji slobodu\", i mi se borimo za slobodu ovakvih medija, da prenose ovakve vijesti, FUJ !
imal neka zaebana zenicanka da bi se druzila sa sarajlijom? dolazim na lice mjesta :D
O kakvoj slobodi medija pričamo?!?!? To je već odavno svugdje u svijetu misaona imenica, zapravo se pitam da li je takvo što ikad uopće i postojalo.... Doduše, moramo biti iskreni pa priznati da zeničani, kao i građani bilo kojeg drugog grada u Bosni i Hercegovini, brižno njeguju i održavaju najraspsrostranjeniji \'medij\' tj trač..... Za takvo što smo svi uvijek raspoloženi....... Pozdrav iz Zenice :))))
jesu ove zenicanke zaebane :D
A šta mi imamo konkretno od toga što smo zainteresovani ili nezainteresovani? Samo bezveze sjećete šume da bi naštampali ove glupe letke koji će završiti na ulicama i napraviti dodatni pos\'o smećarima. Od.je.bi.te u skokovima od Zenice, dovoljna nam je kazna što se trg zove po onom ublehašu Aliji!
Nemaju ništa ružno pisati o Zenici pa makar i ovo.
Eh, eto, a stanovnici glavnog grada najmanjeg kantona u FBiH su jako zainteresirani? Samo o sebi pišete, pa ko bi bio zainteresiran?