Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne talasaj. Samo nek' ne biju...
...mr. lakshmi se ozbiljno nasekirao...čuven aindijska osjetljivost na radne uslove, i još čuvenija ekološka svijest.
E jeste ih puno izaslo! Na ovoliki grad 300 Ljudi!
SAMO VI PROTESTUJTE. TAKO SVAKE GODINE DO SMRTI. NE JE*E VAS U OVOJ ZEMLJI NIKO, NIKOGA NIJE BRIGA ZA VAS I NAS. JE*E SE NJIH ZA SVE, SAMO DAJ ŽIVU LOVU. ALI ZENICOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO KOME SI NA POSLJEDNJIM IZBORIMA DALA GLASOVE????????????????
I najveci krivac su domacinstva tj. kuce koje se zagrijavaju lozenjem (ugalj i sl.) Moze se rijesiti problem, jedino da se prave centralna grijanja za kompletna naselja i zakonom zabrani da se smije loziti.
PAMETNICE, DA SE NE LOŽI, MA NEMOJ. KO I ODAKLE ĆE DA PLAĆA SKUPO GRIJANJE, BILO KOJE, STRUJA, PLIN, PARNO , BEZ RAZLIKE. NABILI CIJENEDA JA LIČNO PRVI PUT OVE GODINE PLIN NISAM UPALILA. KUPILA PEĆICU MALO OGREBA I SIROTINJSKI, ZAMOTAM SE U DEKE I ČEKAM DA PREGURAM ZIMU. MOJA PENZIJA-SADAKA JE 380 km. NEMAM DA JEDEM, KUPIM LIJEKOVE A NE DA PLAĆAM SKUPO GRIJANJE. JEDINI SPAS JE DA NEKO PAMETAN POVEDE OVU ZEMLJU I LJUDE U BOLJITAK. DA SE OTVORI NEKA FABRIKA, LJUDI ZAPOSLE, PRIVREDA PROCVJETA PA BI I PENZIJE BILE VEĆE A NARAVNO SVE OVO SA DRUGIM LJUDIMA, KOJI NE KRADU, JER DA JE U OVOJ ZEMLJI MANJE VILA I VILETINA, PUNIH BANKOVNIH RAČUNA PO INOSTRANSTVU (SVE POKRADENO OD NAS SIROTINJE)I BEZ OVOG ŠTO SAM POBROJALA MI BI IMALI VEĆE PENZIJE. OVAKO NJIMA DOBRO, PREDOBRO NAROD SE PATI KAO ŽARU. BOŽE-ALLAHU MOLIM TI SE NAGRADI IH ONAKO KAKO POŠTENO RADILI I MUČILI OVAJ NAROD.
zovi te hakalu da osjeti zeljezarin miris dima
kao narod nismo generalno sta bolje ni zasluzili nek nas truju, tlace, ponizavaju,sikaniraju, kradu, izluduju ,ubijaju u pojam...unistili su drzavau davno drustvo isto tako...sada supstancu razaraju..
http://www.whatsupcams.com/en/webcams/bosnia-and-herzegovina/federation-of-bosnia-and-herzegovina/zenica/zenica-mokusnice evo uzivo iz ZE
Tako i treba,iako sam u TZ , ja ne mogu disati normalno već 2 sedmice,bolovi u grlu,pritisak u plučima...smog od 21 h pa do jutra,ne vidi se oko pred prstom
cekaj dok nam utrostruce dimnjake termoelektrane. a nacelnik imamovic i opcinska banda potrosili pare za toplifikaciju brda oko centra. slusam neki dan da je u centru tuzle i okolnim brdima broj nekakvih opasnih cestica uvecan za 600 (sest stotina) puta od dozvoljenog!!!!
oko pred prstom :)