Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA demokratija i rješavanje okova socijalizma. Tražili ste gledajte. Eto nema više tamnice naroda.
Eto vam rata....a Tito je davao dzabe stanove Al hoce narod kapitalizam i cobane Sa kupljenim diplomama na vlasti.hoce da popovi i hodze vladaju....e neka je kako je...
Kako da ne. Tito davao džaba stanove, a ko nije htjeo, još su ga tukli. He he. Oj tugo jesenja...
@Stellawho ko je Bio pri vojci dobivao je stanove i povlastice...ist tako oni Koji su bili u ratu do 45 dobili su povlastice.zaboravio-la??
E da vidim i ovo da Sluzba za stambena pitanja svojim rjesenjem derogira pravo vlasnistva upisano u z-k nadleznog suda. Volio bih da klix malo ispita ko je ova g-dja Celikovac Aerzemana, koja je potpisala zakljucak o dozvoli izvrsenja. A g-dinu preporucujem da se ne sekira i neka nadje nekog ko ce napisati prigovor na ovu nebulozu (ako mu rok vec nije prosao), jer je neko u Sluzbi za stambena pitanja ocigledno ili polupao loncice ili je primio mito da ovo uradi.
Dajte čovjeku zemljište na Ilidži, ono što ste prodali kuvajčanima. Napravite čovjeku dom.
kako je priča o njegovim kcerkama relevantna za ovu pravnu stvar uopste ? to što je RVI - imas invalidninu i druga prava koja te sljeduju na osnovu toga
Znam čovjeka još 1995.g. Izgubio nogu kod Visokog 1992.g. Nadam se da će ishod njegove borbe biti pozitivan jer je zaslužio od države i puno više od stana koji je platio! A što se tiče ovih komentara i komentatora koji slave SFRJ i njenu pravdu, pominju neke bajke o blagostanju i poštenju onog sistema, neka odgovore kako je moguće da u mjestu gdje jednog naroda ima manje od 10% pripadnici tog istog naroda dobiju preko 30% stambenog fonda u društvenom vlasništvu? Znate i o kom narodu govorim!
Zato si se ti, druškane moj, svojski izborio za vile i firme SDA kadrovnika iz podruma. Budi ponosan na to. I na koncu, šta će tebi stan!!!
dodzosemi jednog dana da me sutnu iz mog stana ljepo nogu u guzicu hajde jaro na ulicu isao sam gdje sam znao molio i preklinjao sto sam imo para dao nebi li ga zadrzao pa ih pitam jedan dan zelio bih to da znam kakav vam je sada plan koga cete u moj stan jel nekakvu povratnicu ili kakvu izbjeglicu jel sehidsku porodicu ama jok nista od toga nego koga tako ti boga?
kcerka nekog naseg budze, hoce u tvoj stan da udze zato brate de izadzi pametan si pa se snadzi i novi stan sebi nadzi, ali saznam od jarana kcerka od tog budzovana, ima kucu i 2 stana molbe zalbe trka frka sudovi i advokati prodam kola i garazu sve to mora da se plati taman kad sam priso kraju ona digla svoju raju na visokom polozaju onda oni digli graju telefoni samo zvone zovi oni zovu one nije njena kuca brate vec od mame i od tate
a dva stana drzi nana svi se skupa udruzise, jos me dobro naruzise za klevetu optuzise i iz stana najurise
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
koji fazon.... sudovi sve vrte u krug i šalju dalje sve u nedogled... i presude 10 puta u tvoju korist, a samo jednom protiv tebe i sve gubiš.... ne kontam....
Mi se još nismo navikli na "slobodu i demokratiju" u kojoj kupiš stan pa ostaneš i bez stana i bez para.
Nešto tu ne štima,teško da će sud narediti deložaciju na papirima 1/1
Hvala SDA
nema na cemu
Bitno mu je da je slobodni Bošnjak, šta će mu stan? Dovoljan mu je nacionalni ponos i sloboda.
@AlfaaOmega Ima nekih koji misle da je to najbitinije. Prepoznat' će se. Neka takvi odu ovom borcu i neka mu pričaju te priče.
Rokni ga, hebi mu mater! Kad je cigan!
Nermin ima bolju stelu…