Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Parkirajte svog muža dok kupujete...
Ti zadnji, ne lupaj gluposti
mozes misliti to se u svjetu koristi 20 godina a nasi \"novinari\" sad od toga prave senzaciju.... lajk za kenjanje na \"novinara\"
daj ba jel se ovo neko zaj3bava ??? :-))))))
na zapadu je to nesto sasvim normalno a kod nas se dize hampa ccc a jesmo hajvani hajvanski
na prvoj slici vidimo psa lutalicu, nevezanog, nigdje te rucke za vezivanje.. na drugoj slici vidimo rucku za vezivanje i sjenu autora fotografije, valjda vezanog neodoljivom zeljom da bude pametan, sto mu i ne uspjeva. bravo autor, bravo Zenica.
ovo ima i u Sa ispred DM prodavice :)
Jebli vas kerovi
Po citavoj Evropi psa mozes uvesti u prodavnicu, restoran, .... Ovo je smijesno... Sutra ce biti znak da dijete u kolicima ostavis tako.... Fuj
Koliko kosta pola sata parkiranja...bravo bosnjaci
parkiras mog
Dodjite na www.altchat.tk
Pakrirajte ga dok vam žena kupuje
@Zagreb, ima kavana preko puta :D