Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitaj se dali su uzeli u obzir da mozda Tarik nije pao u Bosnu,dali su pretrazili neke druge mogucnosti,nemam nista na umu,ali sam razmisljala o drugim mogucnostima??
Znam porodicu Mezetovic,a isto tako znam kako se osjecaju jer sam isto dozivjela jednom 1992,a drugi puta 1994! Nema te rijeci utjehe,koja te moze utjesiti,Ali dok se jos nista nezna uvijek postoji nada. Od srca vam zelim sve najbolje,da se okonca onako kako bih zeljeli,najgora je neizvjesnost!
Sve gore od goreg!!!!