Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To Fudo care.
Bez povratni novac, dace ljudi sto da ne kad imaju samo nadati se da ce otici ovaj novac bas gdje su i potpisali bez fuserenja.. da ce i eu svi ce dati! a sta ova drzava ljudima daje ama bas nista (jbo te ta vlada haha ako ce cekat gotovine i djabahane, napravite fabriku vise)! Al eto haj sa srecom zajeb napravite nece te nikad nista dobiti vise!
Bravo Fuade,živjela Zenica!!!
dala bi Evropa puno više samo neće sa SDA i HDZ da posluju uopće, pokušali jednom opekli se i vozdra
u sirokom.brijegu pocelo.polaganje prvog kanalizicijskog sistema u tom.selu sve so jucer su kakili komsiji u dvoriste
Zenica je šampion u uzimanju grantova,... očito da se može uzeti neka lova od EU samo treba volje.
rekla kazala a zenica lici na sve osim na grad
@SultanFatih i BiH liči na sve osim na državu,.........iz perspektive razvijenih zemalja, ali iz pespektive nerazvijenog svijeta smo mi moderna, uređena zemlja.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lako im je kad znaju da ih KAsumović neće pokrast ko što bi pokrao hodža da je izabran za gradonačelnika ZEnice.