Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zena u uniformi isto sto i muskarac u suknji.
"Test je od muške norme za žene umanjen za 20 posto" ah prelijepa logika: "Mi zene mozemo da radimo sve sto i muskarci mogu, jake smo kao i muskarci. Hajde smanjite ovaj test za 20 poena jer nismo jake kao muskarci" Mislim, wow. #Feminism
Naše oružane snage službeno koriste pojmove : " Reading Book" i " 2nd Squadron" onako, cool, valjda ako je na engleskom onda izgledaju ozbiljnije, šta li ?
Rame uz rame kad smo bili ... hoce ravnopravnost sta je problem
samo naprijed zene mogu sve samo je vazna volja
Nedo te bog njoj okasnit iz kafane pijan kuci
sve tatine kcerke rade,nabijem ih na Krac!tNek pokazu iste diplome od fakulteta, ako uopste imaju..a ovo POLIS natpis dovoljno govori o kakvom smecu od drzave se radi!
pa tursko smece uveo bake... donacija sljemova i stitova
Rotshchidi , hebem li vam , za sve ste vi krivi !
Problem je ako naleti "pauk"!
Feminizam je bolest !
rupe u zakonu.....ahahhha
"rupe u zakonu", nek mi drage dame oproste...
rupa u zakonu
E cuj svi ih se boje, Klix i njihovi naslovi
istina, baš se u Sarajevu vidi i osjeti koliko se lopovi boje "obične" i "neobične" policije, toliko.
Rupa u zakonu..