Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma idioti su to, al sto su zene cvake to nisu istine, sto bolji prema njoj ona te ne benda ni 5%, sto si veci kreten u pozitivnom smislu te rijeci lijepi se za tebe ko muha za govno....zalosno al istinito :)))
Sigurnosne kuce su prvi krivac , jer prave podrsku bezpbrazluku zena. One koje traze pomoc od sig. kuce nisu zene, one su saviroge. Vracaju se muzevima, zato sto su se obisle i vidjele da nema fajde(bio sam u dodiru sa mnogim takvim) Trebao bi se neko uvuci i otkriti pravu cinjenicu ovog slucaja. Muzevi koi su prijavljeni kao nasilnici su u velikim mukama sa takvim savirogama(veliko iskustvo) U svakom slucaju vrijeme ce pokazati. Osoblje iz sig. kuca prave velike probleme uvezi ovih slucajeva jer nisu u stanju ili voljni da odkriju pravu istinu(vazno je da imaju posao) Molim vladu da ne pomaze ovu ustanovu.
ne samo udate zene nego i djevojke se vracaju svojim nazovi momcima.. fuj
Batina je iz raja izasla. Ove rijeci vise slasti daju od Kevser vrela u bozanskom raju.
ima ovdje stvarno raznih kretena... kaćunak, ovaj onaj... ali ipak Ratko je nejveći Ratko ekber kreten.
Odron!
Pa ko ce meni zabranit da vlastitu zenu namarisem kad ja to hocu?
I je li sad ovo treba biti smijesno i masu lajkova??Jesi gad od covjeka! Bolesno do bola! Trebala je ona tebi taj lavor u sred njuske razlijepiti pa da ti vise nikad ne padne na pamet takva glupost! FUJ!
dosta sam puta vidio da sto si gori prema djevojci ili zeni ona te vise cijeni, samo sto neki pretjeraju pa napadaju fizicki ali to je tako. dok bi neki sve dao za nju ona ga ignorise......... prokleto je to.
Baš goruca tema u ovim danima !!
Za sve muzeve koji su naslini SRAM VAS BILO! Kako bi bilo da vas tako neko?
NULA TOLERANTNOSTI I SVAKOG PRIJAVI IDIOTA MUSKARCA