Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
covjece, opismeni se! 21 je stoljeće!
mozda ga nocas osjetis
aloooooo, bolje da se i ne objave vijesti ako ce bit ovakve. kad bude potres u Derventi, sta ce bit. 150km od Zenice :P Zaostali smo brate mili. Nemamo para za kifle, jedva skupimo koju marku da platimo dnevnice politicarima.
Epicentar u Shabana na celi xD
e kreteni toliko su vam dosadni zivoti pa se palite na najmanji zemljotres....
sto niste gledali poslije zemljotresa u nebo mozda se uspijo koji nlo pojaviti
sve cestitke na ovako obimnom clanku
Idiote ne prizivaj zla ni za koga!
Upozorava se stanovnistvo da se ocekuje jaci zemljotres oko BanjaLuke krug od 36km je mjesto opasnog zivljenja naredni dana-sedmica!!!
Ovo je privatna armija izvodila test na novom oruzju izgleda dace nam bit potrebno!!! Netreba panicit odma a najgore tek slijedi al ubuduce nece bit u okolini Zenice,mozeta vec zakljucit o kojim gradovima je rijec,MIRNA BOSNA A BOGAMI I HERCEGOVINA___!!!!!!!!!!!!!
samo neka drma bolje nismo ni zasluzili,a u zenici se dobro osjetio bas za vrijeme utakmice mancester utd i mancester city
Ja zaista ništa nisam osjetila a živim u Zenici :S
23 km sjeverozapadno od Zenice. pa ti sad racunaj gdje je to! dakle nije Zenica, i ne mora svaki grad imati seizmograf da bi se izmjerilo podrhtavanje! I apsolutno nema veze sto je ovo Bosna, imamo mi dobru tradiciju po pitanju meteorologije i seizmologije! http://www.fhmzbih.gov.ba/latinica/istorijat.php I da, ovo jeste Bosna!
e bas si nam lijepo sve objasnio. vijest stala u dvije recenice, sigurno su te zaposlili preko stele, nemoj ni pisati ako ne znas kako se to radi ili bar pokusaj da procitas neku knjigu ili bar veselu svesku.
osjetio sam ja ovo i u konjicu
treso se travnik ali nema mjernih uredaja pa ispada da je zenica. ipak je ovo bosna