Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Zenicu kada podjem ja, ponijet cu dva - tri Richtera.
Što se Vi pozivate na ovaj Seizmološki Zavod Srbije, zar mi nemam svoj ? Šta ti ljudi rade ?
Vadite rudare napolje da ne bude opet kakav gorski udar poslije zemljetresa
Ne pitaju se oni.
što jest jest , malo je učestalo u zadnje vrijeme .... jbt kako je tek onima u vatrenom prstenu , svaki dan ih zdrma bar tri cetiri puta u prosjeku ...... ali vjerovatno im je to normalno , baš kao što je i nama normalno puno toga što drugima nije :)
Jednom kad zaljulja poravnat ce nas bicemo veci od rusije
Nevalja ovo nikako ... Malo malo pa zaljulja.
To ti je priroda, ovo nije nista sta ceka ovaj svet za milijon godina kad se kontinenti budu jos vise pomjerali al naravno.... kad smo vec kod toga, ako Bog da, da ova planeta izdrzi jos 50'tak godina kako stvari stoje.