Stefan Feller, šef EUPM-a
0
Zemlje Evropske unije impresionirane napretkom
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stefane,gdje ti ovdje vidis napredak?! Narkotika, automafije i ostalih vidova kriminala vise nego u prosjecnoj banana state.
Sav taj bjelosvjetski sljam zaradjuje ogromne pare za nista. Ova izjava sluzi samo kao privid da eto i on nesto zna u zivotu. - Valjda da i on nije upoznat sa mnogim problemima...... Gdje početi a da ne bude u pitanju žrtvovanje bilo koga...... Jel od ponedjeljka pravna država ? Ili je tek poslje privatizacije GRAS-a ?
Sav taj bjelosvjetski sljam zaradjuje ogromne pare za nista. Ova izjava sluzi samo kao privid da eto i on nesto zna u zivotu.
E, U P.M Stefane ,pa to je neki feller u tvojoj izjavi.Znas li ti da u BiH postoji zakon kao u svakoj drugoj zemlji,ali se ne primjenljuje.Bosna ce postici primjenu tog zakona kada na vrbi grozdje rodi-a to je FELLER. Nego ti nama Stefe posteno reci sta ste vi u Evropi planirali sa ovom nasom zemljom Bosnom-tako lijepom,a tako korumpiranoj kao da su je pravili plemena iz Biafre.
Dosao slijep covjek kod Torabija. Takne ga torabi i pita: Vidis li sta? A slijep covjek odgovara: Vidim k****
jel se ovaj najeo ludih gljiva pa ovakvo nesto govori???
ako smo tolko dobri sto eu ne podnese zahtjev da nam se priljkuci? mozda ih primimo
vjerovatno su prvo koji litar rakije unijeli u organizam pa dosli na kopnferenciju..... pa je sve dobro lijepo sareno.
ja ne znam vise ko tu koga handri EU nas EU politicare, politicki mufljuzi nas ili zajednicki lokalni i EU politicki mufljuzi - nas...
A jesu im nalagali, hi hi hi....
Ovaj vidi ko corava macka
malo pretjerujemo