Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ptice na grani znaju da ste i kriminalci i reketasi.Fasisti ne mislim da ste,jer je za to potrebno imati Ideologiju,koju vi nemate,vama je ideologija samo " pinka,lova",i sto narod gore zivi sa vama(u zadnjih 20 g),vi bolje zivite sa narodom. NAdam se da ce konacno zazivjeti i pravna drzava i da ce se konacno objelodaniti sta je ko radio u proteklih 20 g.PA ograniceni umovi nece sve oliticare stavljati u isti kos,nergo ce se tacno znati ko je lopov a ko nije.
Zazivjet ce kad tad pravna drzava, i vise nece da bude Zeljkovica, Radeljaša, Čardžića...
Pa sto je najgore ratni profiteri na izborim iskoristavaju taj novac da bi ulozili u svoje kampanje, to je slucaj ovo Kemala Ademovica, znam iz prve ruke i sve to mi se gadi.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Radeljas, Kemal Ademovic, Zaim Backovic sve su to nacionalsti, ratni profiteri i reketasi.
Zaboravila si Damir Čardžića...
Nije bilo Segmedine pa nisam gledao, a kad nju vidim tamo, skontam kako je teško biti poslanik.
Nego šta ste, kako ste došli na te pozicije, nesposobnjakovići jedni, na čelu s Zeljkovićem, ima li bar jedno preduzeće koje kontroliše Kanton a da uspješno posluje?
Zeljkoviću, svaka ti čast što si sredio GRAS, ZOI, vodu imamo u izobilju, sve javne kompanije rade punom parom, pa se možeš baviti ovim stvarima... Ili te je ovo baš toliko povrijedilo? Kažu, istina najviše boli ;)
Nista Lagumdzija nije slagao. Svi ovo znaju, samo sto se niko ne usudjuje javno reci.
VI STE GENETSKI OTPAD TRUHLE SREDINE
Ma nisu oni su pošteni i fini.
napokon se mi svi forumaši slažemo. baš sam nešta sav gala.
Pitajte nas, šta pitate zastupnike( čitaj lopove). I vala neznam jesu li fašisti i to, al da su smrdljivci pohlepni to znam.
U BiH je postala tradicija da se narod lozi na stranke a da stranke pale narod a da narod placa stranke a da stranke optuzuju jedne druge a ujedno svi ti zastupnici i stranke ubiru plodove od naroda,prave vikendice,kuce,stanove,firme dok narod blebece kao ovce.... Narod BiH se zadovolji kada neka stranka kaze nesto protiv druge stranke a vec sutradan ta ista stranka je na veceri sa onom strankom koju je juce pljuvala.... Kava suma takvi i zecevi-Kakav narod takva i Drzava !
u pitanj su samo nijense zeljkovicu. neki su reketasi,neki fasisti a neki nacionalisti.u principu ista govna.
Imamo jos jedan primjer kada postenjacina odnosno koalicioni partner SDA Radeljas rekao Kojevicu da su ga takvi pucali sa Pala pa posteni Zeljkovic nije skocio da brani cast odredzenih zastupnika.......
Ne razumijem, od kada su sjednice Skupštine KS postale sjednice ili skupovi pojedinih stranaka. Shvatam da veći dio fotelja tamo zauzimaju upravo SDAovci, krajnje neprofesionalan potez Zeljkovića,kao i Ademovića, pa zar su ovo građanski interesu, zar su ovo tačke dnevnog reda???Strašno!
100 % je u pravu nas Zlaja !!!
Vecih lopova od Vlade KS nema! Rezultati to pokazuju, svaki dan je neki strajk jer su im preduzeca pred stecajem...
mozda fasisti niste, al' propala kvazielita i lopovi jeste