Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da mi je samo znati po kojim osnovama ce se podnijeti ova krivicna prijava?
Na osnovu potrebe gradjana Sarajeva...hahahahahah
To nesto i ja kontam. Cuj da duznik tuzi potrazivaca. Mada u kakvoj drzavi zivimo i to je moguce.
Doista ne mogu da vjerujem opet preko ledja gradjana,do kada da ovo trpimo,a Zeljkovic obecava li obecava,sad prijeti,a sta ce sutra biti?Strasno
Znači da mi svi koji smo ugroženi, malim platama, penzijama, pogotovo oni koji nemaju ništa možemo slobodno da ne plaćamo račune, da "uzimamo" potrebnu robu u prodavnicama i gospodin Suad Željković će nas braniti sa svojom advokatskom kancelarijom. Premijer kantona izjavljuje da oni koji traže novac za svoju robu čine krivično dijelo. Ma jesu dobri i sposobni ovi naši političari, pa evo ja da se javim i da zamolim da mi pošalju i jednu mjesečnu korpu namirnica za četvoročlanu porodicu, da nebih pravio gužvu u prodavnicu. Neka regulišu naplatu sa Željkovićem!
Nije mi jasnoiz teksta protiv koga će ići tužba: protiv GRAS-a ili Elektroprivrede?
ouuuuu cuj too
Vlada KS predvođena SDA, i koalicionim partnerima SDU, BPS, NSRZB, DF i ministrima nezavisnih zastupnika Eseda Radeljaša i Enesa Zeljkovića je po cijenu ostanka na vlasti nastavila praksu i svjesno ušla u novi deficit za 2013. godinu u iznosu od 15,5 miliona KM, da bi izvršila povećanje plaća.
Zeljkovic i Bubica su to rijesili na pravi nacin,bilo je pitanje dana kad ce gradjani opet ostati bez prevoza.I Zeljkovic sad neke prijetlje iznosi,mislim da je to sad najmanje potrebno nakon njegovih povrsnih rijesenja.Ajmo Zeljkovicu uhvati se u kostac sa problemima vrijeme je.
Nekompetentnost i bahatost predstavlja sasvim realnu dijagnozu Vlade KS koja bi trebala da služi narodu
Zeljkoviću, plaćaš li ti struju, vodu...? Naučilo se guzovače pa kad dođe maca na vratanca hvata panika. Kantonalna Vlada je skup nesposobnjakovića koji znaju sam sadaku tražiti. Sve to treba usranom motikom istjerati pa na biro.
Jaooooo koliko lazi u tako malo recenica... ne mogu da vjerujem... Vi se borite protiv korupcije? Pa SDA i njihovi sateliti koji su sastavni dio te vase "ekspertske" vlade su sinonim za korupciju... A to o krivicnoj prijavi, ne znam po kojem osnovu... Slazem se da ne treba gasiti struju GRASu i da ce zbog toga ispastati gradjani, ali to nije krivica Elektroprivrede nego vasa zato sto niste obezbjedili uslove da GRAS radi bez dugova.
Grasom vlada SBiH a ne SDA/SDP itd. od zadnjih 25 godina 12.
zadnjih 15 greska, ne 25
Kakav je sporazum postignut ako ti prijestis krivicnom prijavom?
Zeljkovicu sustizu problemi koje si trpao pod tepih sve ovo vrijeme,nalazio privremena rjesenja i samo gradjanima mazao oci,neka dosl oje vrijeme da sve ode do djavola,pa bar cemo krenuti iz pocetka kad svi vi lopovi napustite fotelje kad vas narod rastjera..
SAMO U KOST Zeljkoviću!
Crni Zeljkovicu sta nam radis ?