Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Emela počela iz frižidera iskakat ko Vučić
Moze biti ponosan Hrvat.To je jedini Hrvat kojem Bosnjaci vjeruju..mozda ima jos koji cast izuzetcima.Jedinstven na ovim prostorima.. ima povjerenje gradjana.naroda.On je jedini nas a Svoj..prije svega Patriota.
Samo da je Covica izbacioo..cetri mandata iz predsjednistva ..vise je nego dovoljno.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Po čemu je ovaj lik veći patriota od naših očeva boraca i aktuelnih boraca u onom ratu? Kad je išta ovaj magarac uradio za prava boraca? Za njihove naknade i sve ostalo što su zaslužili. Ja u ratu nikad nisam čuo za ovu ublehu. Više heroja je bilo po mahalama raznim.
@Cthulhu ti rata nisi vidio jer si u peline srao kada je se pucalo . Umalovazavaš covjeka što bi opet branio svoju domovinu i Zeljko Komšic je pokazao da je njenu Domovina Repbulika Bosna I Herzegovina ispred Hrvatske . Koliko Bosanski katolika u tvojoj mahali mozeš pronac što nebi sutra prodali Bosnu i Herzegovinu za 3 entitet ili cak hercegBosna .
Udruzenja boraca i logorasa posebno je obicna rinaka.Logorasi nikakvih nemaju beneficija ni za aspirina
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja samo u Emelinu štiklu gledam i znam kolko je sati!
Sejdo kada ćeš na Pelješki most,pa malo na Jadran na kupanje.Ajde imaj muda
Emela vatra
Lider ‼️
Nek ti ga naši ZLATNI LJILJANE svi redom iz Trojke i HDZ-ea po....pu...še!
Druze predsjedniče, mogu dušmani samo da ti ga podudlaju.
Draganova majka. Niko nije tako učvrstio Čovketa i njegov HDZ ko Lagumdžija sa ovim njegovim jalijašom, a onda mu ga jalijaš zavuče i ode Alijinom trezorašu na sigurno. A taman se HDZ raspo na dva dijela, SDA izduvo skroz i čovjek se ponada da dolazi nešto normalnije vrijeme, a kad on platforma.
samo kad vidis koliko se povampire katolibanski mrzitelji Bosne i islama u njoj jasno ti je koliko je Zeljko Komsic ispravan. pa jbt oni daju glas upravniku ratnog logora a Zeljko im nije po volji, kud ces debilizma veceg
Dosadio si Željko i bogu i ljudima. Idi više sa svojim bakirom na smetljište historije. 🤧
Ti si Željko veliko razočarenje za većinu glasača koji su ti dali povjerenje...doduše meni ne jer sam ti samo prvi puta dao glas ,a dalje sam skontao da si igrač SDA i da svaki puta razbiješ opoziciji pred izbore svojim previranjem i nećkanjem...
Davno je tebe trebalo spalit
Niko nije bolje unovčio zlatnog ljiljana , rezultat rada čista nula.
dočim su se drugi slomili radeći u korist države
Ne rade ni drugi nista.Zasto bi Car
Klasicni SDA fašista
uzp i hdz fašizam su na drugom spratu, pardon katu, hvala lijepa
Loptica u filiperu hahaha al ga zna zavuci ovaj nas Zeljkoni brat, samo trpaj apke panjo iskroatizirane ..
Samo sto je jedan predsjecnik europse drzave dok je ovaj vaš obicni sda fašistoidni seljak iz posilamizirane kasabe :D
A ti Si ko ona sredisnja rupa u fliperu