Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
„Farma„ d.o.o Tomislavgrad, koristi poljoprivredno zemljište koje je koristilo poduzeće „Planinsko dobro“, bez sačinjenog Ugovora o zakupu poljoprivrednog zemljišta sa navedenim poduzećem, iako svjestan da ne vrši svoju službenu dužnost, nije zaključio nikakav Ugovor o pravu korištenja poljoprivrednog zemljišta, a za potrebe poduzeća „Farma„ d.o.o Tomislavgrad, za dobivanje kredita od poslovnih banaka, izdao potvrdu o statusu zemljišta broj 02-24-2225/07 od 26.6.2007. godine, u kojoj se navodi da poduzeće Farma, koristi poljoprivredno zemljište površine cca 612 hektara, u 2006 i 2007 godini, nakon čega je navedenom poduzeću, od poslovne banke, odobren kredit od 8.000.000,00 KM. Općinski sud u Livnu je potvrdio navedenu optužnicu 21.9.2011. godine. Tvrtke koje se spominju u navedenom kaznenom djelu u vlasništvu su Lijanovića.
Ovo je da zaplaces, jer ne meres se smijati. Ovaj kao da je Itler i hoce da se ljubi sa ciganima i jevrejeima.
Jest, daleko ćemo stići s reketašima i ostalim iz Stranke za bombaše odnosno Stranke za kumove, rođake i prijatelje kojoj pripada i Komšićoglu. Odošte vi na sjledećim izborima fino niz kanalizaciju, zajedno sa svojim podrepšima, pljačkašima i atentatorima (Lojanovići) te crnokošuljašima koji u uredima još uvijek drže biste Ante Pavelića (HSP - Hrvatska stranka poturica)